Напевно ви помічали, що людям одного і того ж знака Зодіаку притаманні деякі спільні риси характеру і темпераменту і це не можна не враховувати при виборі своєї другої половинки.

 Зрозуміло, часто буває, що в парах поєднуються люди зовсім не схожі один з одним на перший погляд, але насправді це не так. Якщо у людей сильно відрізняється світогляд, погляди на свій життєвий шлях, захоплення і сексуальний темперамент, роман між ними цілком можливий, а ось тривалі міцні відносини - велика рідкість. Сексуальний темперамент - дуже важлива складова щасливих відносин. Найважливіше, щоб ваші темпераменти збігалися.

12-е місце: Риби
 
Риби, мабуть, найглибший і найромантичніший знак Зодіаку. Їх багатий внутрішній світ зачаровує і затягує наче у вир. При цьому Рибки дуже вимогливі до партнера: він повинен бути настільки ідеальний, що з'являються сумніви, чи існує такий еталон в реальності.
 
Щоб завоювати серце жінки-Риби, чоловікові доведеться проявити фантазію і терпіння. А потім виявиться, що вона взагалі чекала від нього зовсім іншого. З огляду на те, що Риби самі не завжди знають, чого хочуть - це цілком можливо. Маленька порада: не дійте прямолінійно, Риби просто обожнюють все, що пов'язано з магією і містикою.
 
11-е місце: Діва
 
Для педантичних Дів головне, щоб все було за правилами. Вони ніколи не вступлять в відносини в не ідеальній обстановці з малознайомим партнером. Найважливіше для них - духовна близькість. Задовольнити Діву в інтимі буває досить непросто. Але оскільки все повинно бути за правилами, секс повинен приносити задоволення. Тому поки Діва не вирішить, що вона його досягла, з ліжка вас не випустить.
 
 
10-е місце: Козеріг
 
До сексу Козероги ставляться виключно практично. Інтим в житті повинен бути, а значить потрібно внести його в щоденник, десь між робочою зустріччю і курсами англійської. І як і все інше, в її житті секс повинен бути виключно на вищому рівні, інакше навіщо взагалі витрачати на нього час. Тому вимоглива до партнера, але і сама намагається не вдарити обличчям в бруд.
 
9-е місце: Рак
 
Найважливіше для Жінок-Раків - домашній затишок і сімейне вогнище. Тому витрачати час на одружених чоловіків і затятих холостяків вона не має наміру. Завоювати її можна виключно щирими почуттями і серйозними стосунками. Кожен чоловік проходить серйозний кастинг перш, ніж буде допущений до тіла. Але вже якщо вам вдалося пройти цей квест, вона в боргу не залишиться, забезпечивши не тільки чудовий секс, але і відмінний сніданок.
 
8-е місце: Телець
 
Найбільше Жінка-Телець цінує конкретику. Вірші під місяцем і всі ці рожеві усі-пусі - не для неї. Подарованого вами плюшевого ведмедика вона влучно закине подалі на шафу, не розуміючи навіщо ви витратили гроші на цю непотрібну річ. Також це відноситься і до сексу: він повинен бути комфортним, неквапливим і грунтовним. І не дай Бог, після нього ви відвернетеся до стіни і захропете. Навіть якщо ви займалися цим п'ять годин поспіль, час і сили на гідне завершення просто зобов'язані знайти.
 
7-е місце: Лев
 
Часто для Левів важливо не те, що відбувається насправді, а як це виглядає з боку. Відносини з Левицею нагадують театр одного актора і ви просто зобов'язані оцінити її неперевершений талант. У мистецтві спокушання Левиці немає рівних.
 
Домогтися цю жінку можна за допомогою компліментів і обов'язково дорогих подарунків. При цьому вона не меркантильна і не корислива, дорогий подарунок - свідоцтво того, що ви розумієте, що маєте справу з королевою і досить її цінуєте. При цьому секс як такий Левиці буває не дуже цікавий. Правда, вони цього ніколи не продемонструють, зображуючи в ліжку дику кішку, адже ви повинні розуміти, що вона найкраща у всьому.
 
 
6-е місце: Водолій
 
Чари, романтика і чисті щирі відносини. Водолія важливо зацікавити, а потім постійно дивувати. Найстрашніше для нього рутина і повсякденність. Плотські втіхи не є важливим у відносинах, хоча і пуританкою назвати її досить складно. Цією жінкою керує миттєвий порив, вона не постійна і в цьому криється секрет її чарівності. При всій своїй мінливості Водолії моногамні і часто закохуються один раз і на все життя.
 
5-е місце: Овен
 
Неймовірно темпераментні, але при цьому вперті й імпульсивні. Чоловік поряд з такою дамою постійно знаходиться на емоційній гойдалці. Якщо чоловік її зацікавив, вона сама кинеться в бій і відкрутитися йому вже не вдасться. Зазвичай Овни діють настільки рішуче і блискавично, що в себе чоловік приходить тільки на порозі РАГСу.
 
4-е місце: Близнюки
 
У цих жінок прекрасно уживається відразу кілька особистостей, але в кращому випадку їх дві. І зміна іпостасей часом відбувається буквально на очах. Тому, щось планувати поряд з нею абсолютно не реально: щойно вона говорила одне, а тепер зовсім протилежне.
 
Ревнувати Близнюків заняття досить дурне. Вона все одно викрутиться, а ви будете почувати себе ідіотом. До того ж вони настільки товариські, що їх завжди оточує безліч людей. Секс із Близнюками справжній марафон, витримати який без належної підготовки під силу не кожному.
 
3-е місце: Стрілець
 
Стрільці щиро люблять займатися сексом. Вони пристрасні і ніколи не імітують оргазм, а ще вони з надлишком віддячать тому, хто доставив їм задоволення. Секс для Стрільця - відмінний спосіб зняти стрес, а оскільки життя ведуть дуже динамічне, їх у них накопичується чимало.
 
2-е місце: Скорпіон
 
Містифікатори і експериментатори. Жінка-Скорпіон завжди готова спробувати щось нове будь то рольові або садо-мазо. Дуже чуттєва, вона відчуває найменші відтінки стану партнера. І якщо захоче, зможе доставити йому неземне блаженство. Ключове в цьому «якщо захоче», адже Жінка-Скорпіон завжди піклується виключно про своє задоволення.
 
1-е місце: Терези
 
З Терезів вийшла б прекрасна гейша. Витончена і вишукана, що володіє приголомшливою емпатією і відчуває партнера як саму себе. Дуже прискіплива до об'єкта пристрасті, довго до нього придивляється, перш ніж розкритися. Якщо це сталося, віддає своєму обранцеві себе цілком, рідко змінює партнерів або буває невірна.