Ще наші предки вірили, що ім'я людини безпосередньо впливає на її долю та характер. Таким чином, є імена з дуже сильною енергетикою, завдяки якій допомагають своїм власниками досягати в житті певних висот та успіхів. Дізнайтеся, яких 5 жіночих імен входять до цього списку.

Тетяна
 
Тетяна з латинської означає «упорядниця». Характер у власниці цього імені досить упертий і владний. Вона - дуже цілеспрямована особистість, яка абсолютно не терпить заперечень, часом в її характері трохи проявляються навіть деспотичні нахили.
 
Тетяна - «вічний» лідер. Вона дуже рішуча, самовпевнена - все це допомагає їй досягти висот у кар'єрі, але її надмірна імпульсивність іноді грає не на її користь.
 
У сімейних відносинах Тетяна дуже стабільна: якщо вже вийшла заміж, то ніяких розлучень. Вона дуже любить дітей і може стати для них справжньою подругою.
 
Вікторія
 
Ім'я Вікторія означає «переможниця» . Вікторія часто дуже свавільна, її складно змусити що-небудь зробити проти її волі. Але вже якщо вона сама чогось захотіла, зупинити її практично неможливо: вона обов'язково доб'ється того, чого хоче, головне, щоб це бажання виникло.
 
Разом з тим, незважаючи на такі вольові якості, Вікторія вкрай сором’язлива, і це внутрішнє протиборство іноді заважає їй йти до своєї цілі. На роботі вона проявляє ділові якості, старанно виконує поставлені перед нею завдання, але як тільки зустрічає критику, одразу ж опускає руки. Але це лише до пори до часу.
 
Навчаючись на своїх помилках, вона поступово позбавляється від цього недоліку і проявляє всю силу характеру в подальших життєвих ситуаціях.
 
Вікторія рідше інших власниць «сильних» імен знаходить собі партнера на все життя, оскільки ужитися з такою норовливою особистістю досить важко, але якщо все ж вона зустрічає «свою» людину, то ні в якому разі не кине його самого вирішувати проблеми, а встане з ним пліч-о-пліч.
 
 
Олександра
 
Ім'я Олександра - похідне від чоловічого імені Олександр і трактується як «захисниця» та «мужня». Олександра завжди намагається всіма силами бути дуже жіночною, і це їй прекрасно вдається. Всі її бійцівські якості заховані дуже глибоко, але це до певного часу.
 
Олександра, зазвичай, ділова жінка, що досягає своїх цілей більше працею, ніж талантом, з твердим характером, активна і невтомна. Часто настільки віддається роботі, що часу та сил на рідних у неї просто не вистачає.
 
Характер Олександри дуже мінливий. Вона з легкістю кидається в бурю пристрастей і навіть може змінювати партнерів як рукавички, але якщо на її життєвому шляху зустрінеться справжнє велике кохання, воно цілком може «приборкати» Олександру. І хоча з власницями цього імені важкувато в побуті, без них життя здається занадто сірим.

Варвара
 
Варвара дуже сильне ім'я, і ??прояв цієї сили спостерігається в невластивій для дівчаток поведінці, а їх сміливість, рішучість і часто надмірна активність часом навіть відлякують інших людей. Тому, потрібно напрявляти цю силу в правильне.
 
В юності Варвара розквітає і перетворюється в жіночну дівчину, яка знає собі ціну, не втратила силу свого характеру і вкрай цілеспрямовану, завдяки чому домагається по життю успіху.
 
Наталя
 
Наталя (з латинської «рідна») - ініціативна та творча особистість. На роботі Наталя - незамінний співробітник, оскільки в силу свого вольового характеру і практичного складу розуму доводить кожну, навіть безперспективну справу, до логічного завершення.

 

Сильна воля, добре розвинена інтуїція і практичний склад розуму дозволяють власниці цього імені домогтися успіху практично в будь-якій справі.