З 8 по 14 червня – період спадаючого Місяця. У ці дні можливі перепади настрою, які відіб'ються на вашій працездатності. У ці дні рекомендується зустрічатися з друзями, з якими ви давно не бачилися. Є шанс зміцнити відносини з ними. Читайте далі, що чекає кожного знака Зодіаку в період з 8 по 14 червня.

 Овен

Зірки хотіли обійтися без сюрпризів на любовному фронті, але Ваші шанувальники стали проти і вирішили влаштувати романтичний бунт. Компліментів буде море, а від зізнань голова буде йти обертом - поділіться переживаннями з друзями, і вони дадуть корисну пораду.
 
Телець
 
Для зміцнення сімейних стосунків радимо відправитися в подорож або сходити в похід на природу. Свіже повітря, яскраві враження позитивно позначаться на особистих відносинах. Обережність в стресових ситуаціях може покинути вас і привести до травм. У цей період можна з користю вирішити питання, пов'язані зі спадщиною, боргами, страховками.
 
Близнюки
 
Будьте обережні в своїх бажаннях. Спонтанність може зіграти з вами злий жарт. У фінансових питаннях можлива несподівана підтримка з боку старих друзів і знайомих, але на вашому матеріальному становищі це навряд чи відіб'ється.
 
Рак
 
Багатьом Ракам в цей час доведеться плідно попрацювати. Велика кількість роботи може привести до перевтоми. Представникам цього знака зараз потрібно бути обережними. Великий ризик травм і поганого самопочуття. Час, що вимагає виваженості у рішеннях, що стосуються фінансової сфери. Треба ретельніше виконувати свої обов'язки, не нехтувати дрібницями.
 
Лев
 
Цей тиждень вимагає підвищеної обережності і поміркованості у всьому. Активне прагнення до професійного успіху, кар'єрного росту може бути винагороджено. Гарний час для тих, хто має справу з грошима.
 
Діва
 
Несприятливий період для вашого здоров'я, можливо відчуття дискомфорту, слабкості, невдоволення собою. Сильне бажання отримати більше матеріальних благ може привести до розтрати сил на непотрібні справи.
 
Терези
 
На Терезів чекає зустріч з примарами минулого. Невирішені проблеми, псують вам життя вже багато місяців або навіть років, невиконані зобов'язання, давні відносини, в яких так і не поставлено крапку. Що ж, прийшов час розібратися з цим, інакше ви не зможете рухатися вперед.
 
Скорпіон
 
Скорпіонам варто подбати про здоров'я, оскільки імунітет практично на нулі. Зате вже на початку тижня вас відвідає натхнення, захочеться творити, пробувати свої сили в нових проектах. У багатьох представників знаку розвинеться інтуїція, у деяких навіть відкриється дар передбачення.
 
Стрілець
 
У цей час вам важливо прислухатися до власного тіла. При появі будь-яких симптомів або тривожних дзвіночків звертайтеся до лікаря. У вашому оточенні можуть з'явитися люди, які шукають вигоду і які є нещирими з вами. Намагайтеся уважно придивлятися до всіх нових знайомих.
 
Козеріг
 
Вас чекає невеликий перепочинок після тривалої і старанної роботи. Пристрасті в особистому житті і на роботі вляжуться, а ви зможете добре відпочити. На вівторок і четвер призначайте важливі зустрічі, співбесіди, наради. У ці дні великий шанс, що у вас все вийде.
 
Водолій
 
Якщо раніше начальство в вас не вірило, то зараз у боса з'явиться шанс змінити свою думку. Ви будете на висоті. Навіть самі здивуєтеся своїй працездатності і розуму. А ось з боку друзів на вас може обрушитися критика. Не треба злитися на них, просто пропустіть її повз вуха.
 
Риби
 
Ви повністю поринете в своє особисте життя. Не будете помічати нічого навколо, забудете про друзів, відсунете в сторону робочі завдання. Гарний настрій спонукає вас на нові ідеї. Можливо, ви, нарешті, дозрієте для того, щоб зробити хобі справою всього життя.