Прискорення темпу життя в перший місяць літа буде обумовлено впливом планет. Щоб не залишитися позаду, витримати гонку і прийти до фінішу в числі перших, вам потрібно відокремити головне від другорядного. Сприятливим періодом для самореалізації і прояву лідерських якостей виявиться перша третина червня. Не уникайте відповідальності і сміливо беріться за найскладніші завдання.

 Овен

Ставте перед собою глобальні цілі. Перший місяць літа стане одним з найважливіших, успішних і багатих на приємні події. Для багатьох цей час кардинальних змін у житті. Що б ви не задумали, знайте: на всіх ваших дорогах буде горіти «зелене світло».
 
Телець
 
Будьте відкриті всьому новому. В одній відомій пісні є такі слова: «Який прекрасний цей світ, подивися!» А ще хочеться додати: «Подивися, який цей світ величезний, скільки в ньому всього цікавого, незвичного!» Планети в червні закликають вас поглянути на світ широко розкритими очима і вийти за рамки звичного сприйняття.
 
Близнюки
 
До вас йдуть великі гроші. За що б ви не взялися, робіть це з душею. По-перше, результати виявляться кращими. А по-друге, Всесвіт винагородить за правильний підхід до справ. Нагорода в червні буде не абстрактна, а цілком конкретна і відчутна - грошова.
 
 
Рак
 
Не беріть на себе занадто багато. У червні доречно згадати приказку: «Один у полі не воїн». Вчіться делегувати завдання, не соромтеся просити про допомогу і консультуватися. Вам, звичайно, багато що під силу, але ви значно спростите собі життя і досягнете кращих результатів, якщо будете працювати в команді.
 
Лев
 
Дивіться на життя з оптимізмом. Перш ніж почати турбуватися, що щось не виходить або йде не так, нагадайте собі: «Не помиляється той, хто нічого не робить!» Шукайте в невдачах позитивні моменти, і незабаром помітите, що їх, невдач, стає все менше і менше.
 
Діва
 
Подаруйте душі свято. Зірки радять вам більше і частіше прислухатися до власних «хочу». Зараз вам як ніколи потрібні яскраві, позитивні емоції. Так дозвольте собі їх отримати! Займайтеся тим, що дійсно приносить задоволення, проводьте час з тими, з ким відпочиває душа. А все інше зачекає.
 
Терези
 
Приділяйте більше часу близьким. Особливе задоволення в червні доставить спілкування з родиною. Справжньою віддушиною стануть бесіди зі старшими її представниками. Ймовірно, ви дізнаєтеся цінну інформацію про своїх предків, вона допоможе прийняти рішення, над яким ви давно ламаєте голову.
 
Скорпіон
 
Розширюйте коло спілкування. Краще джерело позитивних емоцій в червні - спілкування. Дружнє, ділове, особисте.  До будь-якого співрозмовника ви знайдете підхід, зумієте торкнутися струн душі кожного. З вами приємно і комфортно - зовсім не дивно, що в червні ви бажаний гість в будь-якій компанії.
 
 
Стрілець
 
Вірте в чудеса, з вами вони ось-ось трапляться. Червень - ваш місяць, планети будуть дарувати вам енергію, радість і багато приємних подій. Зірки прихильні практично до будь яких починань і експериментів. Страхи та невпевненість будуть переможені, і ви отримаєте те, про що давно мріяли.
 
Козеріг
 
Відкиньте сумніви. Головне, чого не варто робити в червні, - відмовлятися від своєї думки тільки тому, що більшість вважає інакше. Не шукайте авторитетів на стороні. Ваш головний авторитет, помічник і порадник - ви самі.
 
Водолій
 
Більше думайте про хороше. Ви отримаєте відповіді на багато питань які хвилювали вас. У певному сенсі жити стане легше: ваші здогадки (не дуже позитивні, так скажемо) виявляться далекими від істини, і про деяких людей ви думали гірше, ніж вони є насправді.
 
Риби
 
Беріть високу планку. Правила гри в червні задаєте ви. Решта повинні рівнятися на вас, хоча це буде ох як непросто. У перший місяць літа ви багато в чому перевершите самих себе, будете, як ніколи, спритні, винахідливі і результативні.