Зізнайтеся, буває таке, що доводиться лягти пізніше звичайного, а вранці знову вставати рано, і часу на макіяж практично не залишається? Знайома ситуація. Але це зовсім не означає, що можна залишати все як є і ви ходити з дому без краплі декоративної косметики. Як зібратися буквально за 10 хвилин, і при цьому виглядати шикарно.

Гарний тон

Макіяж не може вийти ідеальним, якщо ви будете нехтувати тональним засобом. Перед тим як нанести тональну базу, добре зволожіть шкіру, щоб крем не підкреслював мімічні зморшки .Якщо на вулиці припікає сонце, обов'язково переконайтеся, що тональний засіб має захист не менш SPF 15, але найкраще скористатися додатковим сонцезахисним засобом.

Підсвічувати шкіру

Особливо корисним хайлайтер виявиться для дівчат з тьмяною шкірою. Щоб освіжити макіяж необхідно нанести засіб на верхню частину скули, кінчик носа і, за бажанням, на внутрішній куточок ока. Таким хитрим способом ви «зітрете» з лиця недосип, ніхто і не дізнається, що ви спали всього пару годин.

«Відкриваємо» очі

Не завжди є час нанести туш, а може, просто немає бажання. У цьому випадку вас врятує темно-коричневий олівець для очей. Намалювати красиву стрілку ви точно не встигнете, а фарбувати простір між повікою - цілком. Туш можна відкласти в сторону, адже ви тепер зробили вії густі.

Рум'яна

Одним з останніх штрихів будуть рум'яна. Не потрібно нашаровувати рум'янець, щоб люди почали переживати, не піднялася у вас температура. Вибирайте пудрові текстури, які лягають майже невагомим шаром, однак підбирайте рум'яна, які будуть зливатися з вашим натуральним рум'янцем.

Брови

Ви можете забути про хайлайтер і рум'яна, але без красивих брів вийти з дому ніяк не можна. Пройдіться тінями для брів, якщо часу зовсім мало, але все ж рекомендуємо попрацювати над ними ретельніше, адже від форми брів залежить сприйняття нашого обличчя оточуючими.

Читайте також: підбираємо форму брів по типу обличчя