Регулярне застосування цього повністю натурального кошти дає можливість кардинально очистити організм від накопичених шкідливих речовин, позбутися від зайвих кілограмів ваги тіла, поліпшивши метаболізм, і радикально поліпшити свій стан.

Судини і кишечник позбудуться непотрібного і шкідливого баласту у вигляді шлаків, що призведе до активації процесів загального оздоровлення. Крім цього, покращиться робота цілого ряду внутрішніх органів - в першу чергу підшлункової залози, всього шлунково-кишкового тракту в цілому, печінки. Також в крові знизиться рівень цукру.

Кефір і гречана мука

Причому, можна взяти як вже готове борошно, так і самостійно приготувати з гречки (допускається використання як звичайної, так і зеленої гречки), для чого її слід ретельно перемолоти до однорідного стану в кавомолці. Після цього, готове борошно додається в кефір, потім перемішується до моменту досягнення однорідної консистенції. Дозування

На один стакан кефіру повинна припадати одна столова ложка готової гречаної муки. Все це бажано робити ввечері, незадовго перед сном. Готова гречано-кефірна суміш ставиться в холодильник до ранку.

Прокинувшись, даний цілющий засіб необхідно буде вжити приблизно за 30 хвилин до сніданку, на голодний шлунок, для найкращого засвоєння. Лікувально-оздоровчий ефект буде посилений, якщо після сну відразу випити склянку теплої води. Подібний лікувальний курс очищення необхідно приймати протягом 14 днів. Потім робиться перерва в один місяць, після якого курс можна повторити.

В крайньому випадку можлива заміна кефіру на несолодкий йогурт, краще домашнього приготування. У суміш допускаються добавки у вигляді шматочків сухофруктів, свіжих фруктів і / або овочів.