Вакцину проти грипу вже можна придбати в аптечній мережі Рівного. Її вартість, а саме корейського виробництва - 230 гривень. Придбати її можна тільки за рецептом лікаря.

Вакцини проти грипу корейського та французького виробництва рівняни можуть придбати в аптечній мережі. Фармацевти запевняють, що вакцини якісні, а умови зберігання відповідають нормі.

І та, і та вакцина затверджена Європейським Союзом, протестована і затверджена Європейським Союзом згідно складу вакцин, які входять туди, самих штамів грипу. В аптеці зазвичай є спеціальні холодильник, в якому тримається тільки вакцини і нічого іншого, де температура зберігається от 2 до 8 градусів тепла і там зберігаються всі вакцини, для цього кожен день перевіряється температурний режим, - говорить завідувачка аптекою Олена Рева.

Вакцину в аптеці можна придбати за рецептом лікаря. А для її переміщення отримати спеціальний бокс.

Ми надаємо свої холодільні елементи, для того, щоб людина транспортувала вакцину до місця призначення, там де вона буде колоти і відповідно вимагаємо від людей рецепт тому, що всі вакцини можна колоти після огляду лікаря, которий зазначіть те, що людина здорова і можна вколоти їй вакцину.

Також, ми запитали у пересічних рівнян чи будуть вони вакцинуватися проти грипу та чи довіряють якості вакцини, відповіді були такими:

Ні, проти грипу вакцинуватись не потрібно, треба вести здоровий спосіб життя, споживати здорову їжу і буде все добре.

В профільному управлінні запевняють, що рівнянам не слід хвилюватися, бо вакцини пройшли державний контроль якості.

Вакцина від грипу "Джісі ФЛЮ" Корейського виробництва. Нормальна вакцина, - розповів начальника управління охорони здоров'я Рівного Віктор Іськів.

До слова, управління охорони здоров'я активно закликає рівнян вакцинуватися проти грипу, для того, щоб уникнути ускладнень. 

До теми: сезонні застуди у розпалі: медики просять вже вакцинуватись від грипу

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber