Оновлена колиска знань. Таких оснащених шкіл на Рівненщині декілька, одна з них у Млинові. Тут і 3Д кінотеатр, нове обладнання, два стадіони та власний садок.

Соломія та Тетяна навчаються у сьомому класі. Дівчатка розповідають, наразі здобувати знання у школі в рази цікавіше ніж два роки тому. Зручні парти, інтерактивні дошки та яскраві коридори - все це сприяє їхній активності.

Школа дуже сучасна, відтак однокласники в нас так хороші, і вчителі також. Ми любимо тренажори, агрохокей і різні всякі заняття, - розповідає Соломія.

Оновлену школу залюбки показує директор. Розповідає, важко уявити, що ще два роки тому ці стіни мали зовсім інший вигляд.

Школа певним чином зонована на два крила. Актова зала, їдальня і два спортивних зали. Два стадіони плюс, тренажерний зал, штучне покриття. Досить багато коштів було витрачено на капітальний ремонт. Обладнання кабінетів. Вкладалися гроші не лише у парти, а й в обладнання. Адже хімію фізику вивчити тільки з крейдою та дошкою не можливо, - розповідає директор школи Сергій Яковець.

Батьки, місцеві аграрії, меценати та державні програми, допомогли в оновленні навчального закладу, розповідає голова ОТГ.

Дивіться також: школярі Рівне нщини зустрілися з українським політв`язнем Миколою Карпюком

А садок біля школи з'явився завдяки старанням першокласників. Кожен з них посадив свою яблуню, з якої на останньому дзвонику планують вже смакувати плоди. Попри красу школи навчається в ній наразі лише п'ятсот учнів хоч вона вміщує більше тисячі.  

 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber