Розмова з героєм. У Млинівській школі відбулася зустріч зі звільненим з російського полону українським-політв'язнем Миколою Карпюком. Ще у 2014 році, учні писали листи герою у в'язницю, а зараз отримали можливість поспілкуватися з ним особисто.

Учні старших класів шкіл Млинова отримали можливість особисто зустрітися зі звільненим з полону українцем політв'язнем Миколою Карпюком. Перед цим старшокласники переглянули документальний фільм про героя, щоб краще зрозуміти його біографію та погляди. Варто наголосити, що Микола Карпюк сам ініціював дану зустріч. Адже у 2014 році ці учні одні з тих небайдужих хто надсилав йому листи підтримки.

Я пам'ятаю ці листи, я пам'ятаю тексти. Були учні від шостих 11 класів трьох шкіл. Вони в листах розповідали як працюють над благоустроєм шкіл, як проводять канікули. В мене було такі приємні враження. Адже я був взагалі відгороджений від ЗМІ і ця підтримка запам'яталася для мене назавжди.

Під час зустрічі школярі були активні, ставили запитання та уважно слухали відповіді Миколи Карпюка.

Тиша в залі говорила про те що дітям цікаво. Коли вони чують це від педагогів це одне, а чути це від людини яка пережила це, зовсім інше. Людина яка відстоює свою життєву позицію, - розповів директор Млинівської загальноосвітньої школа І-ІІІ Сергій Яковець.

За словами вчителів, виховувати в молоді патріотичне спрямування потрібно з дитинства. 

Читайте також: на майдані Незалежності знову зібралися рівняни

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber