У наш час ні для кого не секрет, що тривалість молодості безпосередньо залежить від того, чим ми харчуємося і що п'ємо. Фахівці рекомендують вживати тільки натуральні напої і продукти.

Одним з таких є зелений чай з імбирем. Цей чай допомагає оновити весь організм, насичуючи його вітамінами і мінералами. Унікальне поєднання натуральних компонентів оновлює тіло зсередини, допомагаючи також поліпшити роботу всіх внутрішніх органів.

Користь чаю для організму 

Лікарі рекомендують вживати такий напій при набряках, затримці рідини в організмі, захворюваннях серця і судин, а також при високому рівні холестерину.

Низьке лібідо, схильність до онкології на генетичному рівні, діабет II типу, чутливість до холоду, розлад і підвищена кислотність шлунка, а також хронічна втома або фибромиалгія - всі ці недуги є вагомою причиною заварити собі чашечку імбирного чаю. Крім того, багато п'ють зелений чай для схуднення, і правильно роблять!

Сам по собі зелений чай - це антиканцерогенний і антиоксидантний продукт, який знімає стрес і попереджає передчасне старіння. Цей напій позбавляє від симптомів алергії, прискорює обмін речовин і допомагає при шкірних захворюваннях.

Імбир - незамінний профілактичний продукт від ракових захворювань репродуктивної системи і товстої кишки. Він має властивість знімати запалення, нормалізувати травлення і виводить зайву рідину з організму. Цей продукт зміцнює імунітет, позбавляє від слизу в дихальних шляхах і бореться з головними болями.

Рецепт імбирного чаю 

  • 1 л води
  • 1 ч. Л. тертого імбиру
  • 2 ч. Л. зеленого чаю
  • 1 ч. Л. кориці

Поклади корицю з імбиром в воду і поставити на вогонь. Почекай, поки вода закипить, і через 5 хвилин після цього додай в неї зелений чай. Зніми рідину з вогню і настоюй протягом години, а потім процідити і перелий в зручний посуд. Пий 1 стакан напою вранці відразу після пробудження, а також протягом дня, кожного разу за півгодини до прийому їжі.