Півтисячі ортопедичних рюкзаків з канцелярією отримали школярі Рівненщини. Благодійна акція стартувала в області ще у квітні. Їх роздали малозабезпеченим сім'ям, дітям-сиротам та тим, хто потребує такої допомоги. До доброї справи долучилася і телекомпанія Рівне1. На майдані Незалежності роздали ортопедичні ранці малозабезпеченим сім'ям. Більше про благодійну акцію, далі у сюжеті.

Рівнянка Інна Загревська сама виховує сина. Про благодійну акцію дізналася із соціальних мереж. Тому вирішила скористатися нагодою.

"Я виховую сина сама і не завжди є можливість придбати, буває навіть саме необхідне. Він зручний, спинка ортопедична. зручно буде в школу, не буде таке навантження просто на спину", - розповідає жінка. 

Тимур Загревський цьогоріч піде до третього класу. Рюкзак хлопцю сподобався, бо вмісткий.

Дивіться також: Рівнянка Євангеліна Шмід поділилася своїми враженнями від зйомки кліпу (ВІДЕО) 

Такі ортопедичні рюкзаки як в Тимура, отримали й інші малозабезпечені сім'ї, діти-сироти та ті, хто потребують такої допомоги. Представники благодійного фонду кажуть, надалі продовжать роздавати ранці для таких родин.

"Починаючи з квітня і до сьогодні нами уже поширено півтисячі ортопедичних рюкзаків німецьким з канцелярським начинням всередині, аби дітки могли негайно взяти їх і піти до школи. Вони також обладнені різними стрічками захисними, відповідно до європейських стандартів", - говорить президент благодійного фонду "Юрій Трачук та партнери"

Юрій Трачук зізнається, не очікував, що акція набере таких масштабів:

"Насправді ми коли почали цим займатися, то не ставили ніяких собі ідей та завдань. Ми бачили, що є велика потреба. На жаль, Україна так трапилось, що вважається найбіднішою країною європи і очевидно, що забезпечити наше майбутнє покоління, те яке буде нести історичну пам'ять про українців в інший спосіб якби не можливо"

Долучилися до доброї справи і "Телекомпанія Рівне ". Перед стартом нового навчального року наші працівники на прохання Юрія Трачука на майдані Незалежності роздали рюкзаки малозабезпеченим сім'ям.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber