З кожним днем все більше людей віддають перевагу товарам та послугам вітчизняного виробництва. І молодці! Завдяки цьому збільшується валовий внутрішній продукт країни, а в результаті цього - покращується стан національної економіки. Але зараз не про це. Сьогодні ми познайомимо вас із одним з найталановитіших та найвизначніших дизайнерів України. До вашої уваги - (*Андре Тан*).

Андре Тан - дуже успішний український дизайнер одягу, який проявив себе, як в Україні, так і закордоном. Популярність його бренду постійно зростає. Додаткової слави додалося після того, як він винайшов інноваційний стиль Smart Couture, який вражає своєю інноваційністю та довершеністю.

pic

Як повідомляє інтернет-магазин a-tan.com.ua, Андре Тан занесений в книгу рекордів Гіннеса України, як один з наймолодших і найуспішніших вітчизняних дизайнерів. Створюючи кожну колекцію, Андре Тан працює над її неповторністю,креативністю, привабливістю та комфортом.

pic

З кожним роком, ім'я Андре Тан, стає все більш відомим, популярним та асоціюється з чудовим та стильним одягом, саме тому було прийнято рішення не зупинятися на досягнутому, ось так і з'явилася друга лінія одягу «а.Тan». Тепер мода стала доступною для кожного, даючи можливість носити речі від улюбленого дизайнера!Лінія «а.Тan» змогла стати воістину унікальною, поєднавши в собі справжню розкіш, впевнене почуття комфорту та доступну вартість.

pic

У 2016 році була створена капсульна колекція «Love by Tan», яка відрізняється від інших колекцій легкістю образів. Її можна побачити в магазинах Андре Тана - a.Tan. Це одна з улюблених колекцій автора, вона частково включає в себе образи з першої лінії і відрізняється якісними тканинами з Італії і Франції. Колекція випущена в обмеженому тиражі, аби зберегти її неповторність і тепло кожної ідеї.

pic

Люби українське!