Корейська косметика знаходиться на піку популярності вже багато років. І це не дивно: натуральні формули, корисні природні компоненти у складі, безпечність, висока ефективність, переважно завжди — гіпоалергенність, а також відносна бюджетність. Саме Корея представила світу такі бестселери, як тінти для губ, тканинні, альгінатні та бульбашкові маски для обличчя, кушони і багато іншого.

Сироватки — ще один винахід корейського походження, який вартий особливої уваги. Це доглядальні засоби з високою концентрацією активних компонентів. Вони ефективно впливають на шкіру, забезпечують помітний ефект. Сьогодні сироватки є в асортименті чи не кожного косметичного бренду, та корейські все ж залишаються в топі. У статті розглянемо найпопулярніші з них.

Beauty Of Joseon Glow Serum 

Корейський бренд Beauty Of Joseon створює засоби на основі компонентів ханбан (традиційної фітотерапії династії Чосон). Ця сироватка належить до класу натуральних і підходить для всіх типів шкіри. В основі формули — ніацинамід, прополіс, насіння лотоса, BHA-кислоти та інші корисні компоненти. Сироватка не містить компонентів тваринного походження, ароматизаторів та ефірних олій, її не тестували на тваринах. Засіб чудово зволожує, зменшує запалення, нормалізує секрецію себуму, очищує пори, підтримує оптимальний гідроліпідний баланс. Його та іншу продукцію бренду можна придбати за посиланням https://eva.ua/ua/brnd-238421/.

Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97 %

Ця сироватка належить до класу мідл-маркет. Вона підходить для всіх типів шкіри. У складі засобу — 97 % гіалуронової кислоти, а також аденозин, ніацинамід, алантоїн та інші доглядальні компоненти. Він чудово омолоджує, захищає, відновлює та заспокоює шкіру, надає їй сяяння і свіжості, вирівнює тон, усуває почервоніння, запалення, подразнення і постакне, м?яко впливає навіть на чутливу шкіру.

FarmStay Collagen & Hyaluronic Acid All-in-One Ampoule

Натуральна сироватка бренду FarmStay підходить для всіх типів шкіри. Вона розроблена на основі гіалуронової кислоти та колагену — потужних омолоджувальних компонентів, а також ніацинаміду, екстракту гамамелісу, водоростей Jania Rubens та інших корисних речовин. Сироватка глибоко зволожує, розгладжує, зміцнює та відновлює клітини шкіри, живить вітамінами та мінералами, захищає, розгладжує зморшки, усуває пігментні плями, лущення, подразнення і набряклості.

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule 

Ця корейська сироватка належить до класу дерматокосметики. Вона підходить для всіх типів шкіри, має омолоджувальні властивості з ефектом ботоксу. Засіб містить пептиди, гідролізований колаген, еластин, гіалуронову кислоту, ферментовані екстракти, запатентований комплекс Volufiline. Ці компоненти глибоко зволожують і живлять шкіру, розгладжують зморшки, підвищують її пружність та еластичність, вирівнюють тон, надають сяяння, відновлюють мікробіом.

Cos De Baha Vitamin C Msm Serum

Натуральний корейський веганський засіб підходить для всіх типів шкіри. Його виготовили відповідно до сучасних етичних норм (Cruelty Free), він не містить сульфатів, парабенів, мінеральних олій, штучних барвників, спирту, ароматизаторів та інших шкідливих компонентів. Сироватка розроблена на основі вітаміну С та Е, гіалуронової та ферулової кислот, метилсульфонілметану (природна сірка). Вона зволожує, розгладжує, пом?якшує та захищає шкіру від УФ-впливу, надає їй сяяння та пружності, уповільнює появу вікових змін, вирівнює тон.

Mizon Original Skin Energy Collagen 100 Ampoule

Ця корейська колагенова сироватка так само належить до класу натуральних і підходить для всіх типів шкіри. Вона призначена для збільшення пружності, містить гіалуронову кислоту, гідролізований морський колаген, алантоїн і пантенол. Засіб розроблений на водній основі, тому чудово всотується без липкості. У складі немає спирту, парабенів, штучних барвників та інших шкідливих речовин. Сироватка глибоко і надовго зволожує шкіру, усуває запалення і подразнення, сприяє швидкому загоєнню та регенерації клітин, підтягує, вирівнює та розгладжує, усуває сухість і лущення.

Holika Holika 3 Seconds Starter Collagen 

Універсальна сироватка бренду Holika Holika належить до класу мідл-маркет. Вона виконує потрійну функцію: як тонік, сироватка і база під макіяж. Засіб має легку, водно-гелеву консистенцію, швидко всотується без липкості. Сироватка розроблена на основі морського колагену, за структурою наближеного до природного, вона також містить гіалуронову кислоту та льодовикову воду. Її основні властивості — зволоження, живлення, відновлення і зміцнення шкіри, надання їй тонусу, свіжості та пружності, запобігання появі зморщок та омолодження.

Dr.Jart+ Cicapair Serum

Ця натуральна сироватка відомого корейського бренду призначена для проблемної та чутливої шкіри. В її основі — екстракт центели азіатської. Вона чудово розгладжує, пом?якшує, відновлює та регенерує шкіру, усуває запалення, подразнення та почервоніння, надає обличчю свіжий, здоровий і доглянутий вигляд, посилює захисні властивості клітин.

Dr.Ceuracle Ac Care Solution Green Two 

Дерматологічну натуральну сироватку створив відомий корейський бренд Dr.Ceuracle. Вона призначена для проблемної шкіри, містить екстракт портулаку, корінь солодки, центелу азіатську, бетаїн, гіалуронову кислоту, алое та інші корисні компоненти. Засіб чудово зволожує, пом?якшує, заспокоює та відновлює шкіру, покращує мікроциркуляцію, надає їй пружності та здорового сяяння.

Сироватки — ефективний метод боротьби з проблемами шкіри, недосконалостями та просто якісного щоденного догляду за обличчям. Обирайте засоби відповідно до свого типу шкіри та її потреб, а якщо складно зробити це самостійно, зверніться за допомогою до косметолога.