Професійна косметика нашого часу доступна для кожної жінки. Асортимент пропозицій величезний і для догляду за обличчям виробники пропонують безліч рішень. Біохіміки та косметологи постійно працюють над створенням нових форматів косметики. Склад доповнюється як штучно створеними компонентами, так і натуральними інгредієнтами та сировиною.

Деякі бренди використовують свої запатентовані технології. Одним із таких брендів є британська компанія Medik8, пропонуючи професійну косметику на основі філософії CSA. Це дозволяє комплексно підійти до догляду за шкірою. В основі пропозицій можна знайти засоби з вітаміном С, крем для захисту від сонця, а також засоби на ніч із вітаміном А.

Відмінності професійної косметики

Це особлива косметика, що застосовується переважно косметологами. Багато жінок використовують її й у повсякденних умовах, але за високої ціни не всім доступні такі засоби. Серед основних переваг та характеристик потрібно виділити кілька моментів:

  • високий вміст у складі активних компонентів;
  • індивідуальний підхід до виготовлення кожного засобу;
  • висока концентрація діючих елементів;
  • наявність особливої інструкції із застосування, зберігаючи високу ефективність.

Ключова особливість косметики – це боротьба із причинами проблем, а не симптомами. Не відбувається лише маскування недоліків, а проводиться комплексний підхід із гарантією фіксації позитивних результатів на довгий час.

Склад професійної косметики

У ній не будуть містити барвники або ароматизатори штучного походження. Найчастіше професійна косметика є синонімом натуральної косметики без застосування хімічних сполук та інших компонентів штучного походження. Застосовувані компоненти заздалегідь проходять лабораторний аналіз та сертифікацію. Також є тестування у незалежних дерматологів.

Основою виробництва є високоякісна сировина. Вона не викликатиме алергії чи роздратування. Серед застосовуваних компонентів можна знайти лікарські речовини, натуральні олії та рослинні екстракти. Синтезовані молекули підвищують ефективність дії.

Де придбати косметику?

Інтернет-магазин «Cosibella» пропонує велику кількість косметичних засобів від відомих брендів. Одним із них є компанія Medik8, яка пропонує велику кількість професійних рішень для догляду за обличчям. По кожному засобу є детальний опис та характеристики, а для наочної оцінки допоможуть фотографії.