Як прибрати вусики над верхньою губою швидко і надовго? Здавна, всі жінки видаляли волосся на обличчі - вищипуванням. Проте, є менш болючі і більш ефективні способи боротьби з вусиками.

Способи позбавлення волосся над губою

1. Депіляція цукром або воском. Цей метод придбав найбільшу популярність тому, що він - порівняно дешевий. Тому, «доступний» практично будь-якій жінці. Крім того, процедуру можна проводити навіть вдома. Воскову депіляцію робити дуже просто: нанесіть віск на шкіру і «приклейте» до «проблемних місць». Той віск, який покритий тонкою паперової смужкою, необхідно швидко видалити. На цьому воску залишаються волосся. Цукрова депіляція проводиться так само, як і депіляція воском.



pic

Різниця цукрової депіляції від воскової полягає в тому, що при цукрової депіляції смужка прилипає тільки безпосередньо до волосся. Тому, «цукрова» депіляція - менш болюча. До речі, цукрові смужки - натуральні. Воскові ж полягають їх багатьох хімічних сполук, які призводять до кожному подразнення. Після цукрового або воскової депіляції, шкіра зберігає свою гладкість шість тижнів. Пам'ятайте: волоски повинні бути не менше п'яти міліметрів, щоб вони «піддалися» воскової депіляції.



pic

2. Вищипування. Найбільш простий з усіх засобів. Волосся потрібно підчепити з допомогою звичайного пінцета. Потім спробуйте, різко, його висмикнути. Це може вийти не відразу, оскільки, природно, дана операція» не є безболісною. Краще зайнятися вищипуванням після прийняття ванни або душу: у цей період, волосся легше всього «відстає» від шкіри, так як відкриті пори. Купіть бальзам, який зніме біль після вищипування. Той, на який період збережеться результат, залежить від швидкого росту волосся та їх помітності.



pic

3. Сповільнювачі росту волосся. Відмінно поєднується з епіляцією (і воскової, і цукрової). Звичайно ж, цей засіб не врятує вас від того волосся, яке вже є. Воно лише робить вплив на волосяні цибулини. Завдяки застосуванню сповільнювача росту волосся, депіляція переноситься набагато легше, а волосся перетворюються в світлі й тонкі.

Джерело: zhenskij-sajt.ru