Рівне причепурилось. Різдвяно-новорічний настрій в місті створили самі ж люди. Прикрасили свої магазини, кав'ярні та будинки. Дехто аби створити святкову атмосферу, інші для участі у конкурсі. Вперше цього року у Рівному пройшов конкурс на краще новорічно-різдвяне оформлення вітрин. Хто переміг, дивіться далі у сюжеті.

Рівне засяяло різнокольоровими вогнями. Яскравою ілюмінацією та новорічними атрибутами прикрашені вітрини кав»ярень, магазинів, будинків та навчальних закладів. Ось у цьому садочку вікна причепурили сотнями зимових витинанок, які тішать око і малечі і перехожим.

Аби місто засяяло ще яскравіше городян заохотили спеціальним конкурсом на найкращу інсталяцію ще й з призами. Позмагатися за найкреативніше та святкове оформлення своїх закладів взялися майже 40 учасників.

Оригінальні ідеї, дизайнерські прийоми та безліч мерехтливих вогників – кожен з тих, хто захотів додати трохи казки та гарних емоцій створював свою святкову інсталяцію з любов»ю. І це зробило місто ще яскравішим.

Не чекати доки хтось – а самому долучитися до створення гарного настрою під час зимових свят – ось головна ідея таких символічних змагань– потішити городян та гостей , які навіть під час короткої прогулянки містом зможуть на мить зупинитися, помилуватися та зробити фото на фоні мерехтливих вітрин.

Переможців конкурсу вже обрали. Їх четверо. Всі отримали грошові винагороди. Найкращі інсталяції рівняни обирали вподобайками. Серед переможців у декількох номінаціях є і ця яскраво-червона красуня, яка стала окрасою сімейної кондитерської, та фаворитом городян.

Читайте також: У січні в Рівному відбудеться органний фестиваль