Напевно ти вже знаєш, що блогери заробляють колосальні суми за те, що викладають красиві фото в Інстаграм, розповідають про своє життя, косметику і подорожі. Фуди - відносно новий напрямок в Блогерстві. Ці блогери ходять в ресторани абсолютно безкоштовно, їдять там кращі страви і отримують гроші за те, що рекламують ці заклади.

 Як стати таким блогером?

Для цього потрібно завести блог, швидше за все, в Інстаграмі. Але можна зробити це і в Фейсбуці, і як сторінку в Інтернеті. У Твіттері вести такий блог буде дещо проблематично.Далі доведеться трохи інвестувати в свій розвиток: купити телефон з гарною камерою, відвідати декілька закладів за свої гроші і цікаво написати про плюси і мінуси і про якісь цікаві страви. Важливо - фотографувати ці страви потрібно красиво.

Ресторанна культура – тренд, який швидко розвивається і на фуди є великий попит. Скоро ресторани самі знайдуть тебе і запропонують повечеряти у них і розповісти про це своїм читачам.

Скільки можуть заробляти фуди

Спочатку, швидше за все, тебе можуть запрошувати оглянути ресторан просто за відгук. Зазвичай в таких випадках тебе просто пригостять кращими стравами або дадуть депозит на певну суму, в рамках якого ти можеш замовити що завгодно.

Після пропонуватимуть розміститися в твоєму блозі за гроші. Близько 500 гривень спочатку і до 10 000 гривень, якщо твій блог стане мільйонником. Непогано за один похід в ресторан, чи не так?

Підбірка безкоштовних сайтів для вивчення англійської мови

Чому чоловіки і жінки відчувають щастя по-різному