iPhone
Корпорація Apple пришвидшила темпи виробництва своєї новинки: це реакція на високий попит серед покупців в різних країнах світу.

Станом на середину травня термін доставки iPhone SE 2020 10 днів. Після офіційного виходу смартфона попит на нього був настільки великим, що термін його доставки в США, Європу і Китай складав 3-4 тижні. Спершу була розкуплена найбільш доступна по ціні версія з 64 Гб фізичної пам'яті.
Пришвидшення темпів виробництва iPhone SE 2020
У середині травня ситуація з присутністю на ринку нової моделі iPhone покращилась, головною причиною цього експерти називають збільшення темпів виробництва мобільного пристрою. Вони також не відкидають і той варіант, що це може бути пов'язано з поступовим зменшенням попиту на новинку. Точно стане відомо лише тоді, коли компанія отримає першу статистику продажу iPhone SE 2020.
Чому користувачі обирають iPhone?
Популярність продукції Apple очевидна. Незважаючи на не дуже доступні ціни, смартфони цієї компанії завжди користуються високим попитом. Це пов'язано з наступними особливостями iPhone:
  • надійність;
  • використання новітніх технологій;
  • висока якість фронтальної та основної камери;
  • легкість в управлінні;
  • продуманий дизайн і зручний інтерфейс.
Високий попит на новинку 2020 року пояснюється не лише перерахованими вище характеристиками, а й доступною ціною, що спричинила ажіотаж. Багато користувачів Android-смартфонів з цієї причини перейшли на продукцію Apple.
Нова модель має зручний і якісний 4,7-дюймовий екран, який чітко передає зображення, 12-мегапіксельну камеру, яка знімає також і відео у форматі 4К. Виробник потурбувався про те, щоб смартфон швидко обробляв інформацію, тому використав інноваційний 6-ядерний процесор. В основі фірмова операційна система оновленого типу, яка значно розширила можливості користувачів. iPhone SE 2020 зроблений із якісного скла та алюмінію, він має сертифікований захист від води і забруднень, ця модель може півгодини перебувати під водою на глибині 1 метра.