Привабливі зовнішньо ноутбуки Acer є відмінними помічниками для різних категорій користувачів. Вони привабливі на вигляд, мають яскравий і оригінальний стиль, досить багатофункціональні, довговічні і надійні. Основою корпусу є міцний, але водночас легкий алюміній та пластик.

Деякі моделі доповнюються знімною клавіатурою, перетворюючи дисплей на планшет. В основному використовується чорна та сіра гама, але іноді можна зустріти ноутбук Асер в інших відтінках. Ергономічна клавіатура FineTip доповнена матовим покриттям, а це підвищує тактильні відчуття та робить клавіші жорсткими. Виключено одночасне натискання кількох кнопок.

Модельні серії

Продукція від Acer розділена на категорії та серії для зручності оцінки характеристик та остаточного вибору:

  1. Aspire. Найбільша категорія, де є також підкатегорії. Ноутбуки E відрізняються великим функціоналом та високоякісною відеокартою. Серія ES відрізняється оригінальним дизайнерським виконанням. У серіях використовується матриця Full HD, яка може відображати відео у форматі 4K;
  2. Extensa. Лаконічні офісні пристрої з невисокою продуктивністю та без особливих графічних параметрів;
  3. Nitro. Оригінальне виконання та гарний дизайн. Високі технічні характеристики та покращене охолодження роблять такий ноутбук ідеальним для геймерів;
  4. TravelMate. Пропозиція для подорожей завдяки підвищеній ємності акумуляторної батареї;
  5. Spin. Трансформери, де можна зняти клавіатуру, щоб екран перетворити на планшет. Час автономної роботи близько 10-12 годин;
  6. Swift. Тонкі, практичні, витончені та оригінальні ноутбуки, відмінно підходять для подорожей;
  7. Predator. Флагманські пристрої із найкращими характеристиками для геймерів.

Залишається лише вибрати діагональ екрану, тип матриці та роздільну здатність екрану, процесор, обсяг оперативної пам'яті та багато іншого.

Додаткові можливості ноутбуків

Оптичний привід нашого часу є рідкістю, тому ноутбуки Acer практично не оснащаются цим компонентом. Сканер відбитків пальців є відмінним інструментом для підвищення захисту. Підсвічування клавіатури є зручною функцією для роботи у нічний час. Веб-камера та вбудований мікрофон також додаткові елементи та незамінні для комфортного спілкування.

Важливо вивчити зовнішній вигляд ноутбука, оцінити його характеристики та додатково купити різноманітні аксесуари. До них входить сумка для ноутбука, навушники, бездротова мишка та багато іншого. Все це створює зручність та безпеку у використанні пристрою.