Доїхати із Рівного до масиву садових ділянок, що у селі Нова Українка, тепер можна і після 20.00. Так само змінився час руху автобусів і у ранкові години.

Люди, які живуть у цьому масиві постійно, неодноразово нарікали на графіки руху, вартість проїзду та стан рухомого складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дачний масив біля Рівного хоче стати частиною села

"І так... В понеділок разом з мешканцями садових товариств с. Нова Українка ми відкорегували графік руху автобусів. З сьогоднішнього дня транспорт проїхав в новому режимі. Саме тому особисто відправив перший рейс та поїхався наступним..." - написав на своїй сторінці у Facebook начальник обласного управлінні інфраструктури та промисловості Федір Мисюра

Зазвичай, так як найбільший потік пасажирів на дачний масив є люди похилого віку, весною перевізник переходить на літні графіки руху, відповідно збільшуючи кількість рейсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому люди скаржаться на перевізника сполучення Рівне -Садові ділянки? [ВІДЕО]

Велика кількість звернень пасажирів, спонукала зробити це і цього разу.

- У тому числі ми збільшили кількість рейсів у вечірній час. А саме додали рейс з Рівного на садові ділянки о 20.20 із, відповідно, поверненням о 21.10. Це дозволить людям, які працюють, доїхати і після роботи, а людям, котрі приїжджають на городи, повернутися у місто після 21, бо ж день збільшився. Також провели коригування ранкових маршрутів, аби добиратися до міста було зручніше, - каже Федір Мисюра.

А от вартість проїзду за цим маршрутом не зміниться.

- Люди, які постійно проживають на дачних ділянках, які працюють у Рівному, навчаються в школі, звертаються до людей похилого віку не користувалися транспортом у години пік, коли масово доїжджають на роботу та навчання. 

Але питання залишилося не вирішеним, тому що відсутня субвенція за перевезення пільгових категорій пасажирів. І на сьогодні немає коштів виділених з міста чи району, акцентує Федір Мисюра.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber