Гороскоп на тиждень 4-10 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку досить позитивний. Майже всі знаки Зодіаку будуть задоволені собою і своєю роботою, у багатьох з'являться нові друзі або нове палке кохання.

Овен (21 березня - 20 квітня)

У фінансовому плані вам допоможуть родичі або батьки. Ймовірно, ближче до вихідних ви зробите дуже велику покупку.

Наприкінці тижня можуть з'явитися деякі труднощі, можливі непередбачені витрати. У робочих питаннях потрібно проявити творчий підхід, будьте готові до відрядження. Будьте обережні, проявіть працьовитість і відповідальність, щоб уникнути звинувачень в непрофесіоналізмі.

Сприятливий день: 5 березня

Несприятливий день: 7 березня

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тиждень буде трохи завантажений всілякими справами. Навчіться правильно планувати свій час і розподіляти сили. Спочатку беріться за термінові завдання, які неможливо відкласти, потім за менш важливі. Якщо у вас є кохана людина, яка надихає і мотивує - попросіть у нього допомоги, щоб він вас наштовхував на нові ідеї та починання.

На роботі Тельців чекає успіх. Ви зможете легко знайти контакт з колегами, який сприятливо вплине на атмосферу в офісі. Можливе підвищення або отримання керівної посади. Вдалий період для налагодження відносин в колективі, проте поганий для нових знайомств і відносин.

У четвер вас чекає успіх в особистому житті. Постарайтеся відвідати цікаві заходи, концерти і виставки разом з коханою людиною, від чого отримаєте масу позитивних емоцій.

Сприятливий день: 8 березня

Несприятливий день: 4 березня

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Тиждень сприятливий для серйозних справ. Якщо ви постійно відкладаєте важливу справу - саме час її втілити в життя. На роботі ви зможете без зайвих емоцій відстояти свою точку зору.

На початку тижня вас чекають цікаві поїздки і зустрічі з новими людьми. Знайомства можуть виявитися дуже корисними. В кінці тижня не зациклюйтеся на домашніх проблемах, більше гуляйте, зустрічайтеся з друзями і корисно проводьте час.

Сприятливий день: 5 березня

Несприятливий день: 10 березня

Рак (22 червня - 22 липня)

Березень вимагає від Раків впевненості у власних силах і активності. Ваше професійне життя вас неабияк порадує, ви знайдете нові ідеї і почнете цікавий спецпроект, якщо прикладете для цього максимум зусиль. Після роботи забудьте про марну трату часу. Зосередьте всю свою увагу на інтелектуальному розвитку.

На вихідних активно відпочивайте. Ймовірно, ви зустрінете нових людей, які допоможуть вам в майбутньому досягти вашої мрії. Ваш запас сил і енергії буде неймовірним, тому прокидайтеся бадьорими і приступайте до роботи. Скористайтеся усім своїм потенціалом, щоб поліпшити своє життя. В очах близьких і знайомих ви зможете вирости. Справжнє відчуття радості принесе самодисципліна. Впевненість Раки отримають завдяки відчуттю власної значущості.

Сприятливий день: 6 березня

Несприятливий день: 9 березня

Лев (23 липня - 23 серпня)

Леви на цьому тижні захочуть розібратися з незавершеними справами. Ви зможете вирішити справи, про рішення яких не думали раніше.

Середина тижня сприятлива для зустрічей з друзями. Успіх Левів буде супроводжувати до кінця тижня. Вам може пощастити в любові. Завдяки роботі, яку ви любите, зустрінете свою другу половинку, з якою вас будуть пов'язувати загальні смаки і погляди.

В кінця тижня приділіть увагу відпочинку і здоров'ю. Візьміть відпустку на кілька днів або заслужені вихідні.

Сприятливий день: 4 березня

Несприятливий день: 6 березня

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Новий тиждень буде дуже перспективним і насиченим. Вас чекають цікаві перспективи в бізнесі і кар'єрний ріст. Тиждень вдалий для нових знань, знайомств і подорожей. Астрологи кажуть, що новий тиждень - найкращий час для досягнення задуманого. Однак не беріть всі справи на себе, навчіться розподіляти правильно роботу.

Ви можете отримати ділову пропозицію, на яку погоджуватися відразу ж не варто. Уважно зважте всі за і проти. Стримуйте емоції з людьми, які вас оточують. Будьте терплячі і не намагайтеся всіх критикувати.

Сприятливий день: 10 березня

Несприятливий день: 7 березня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Терезам на цьому тижні дуже захочеться інтимної близькості. Добре подумайте над своїми пріоритетами. Інтим подарує вам лише короткочасний ефект. Дочекайтеся моменту, коли ви знайдете свою половинку. Не будьте на поводу у людей, які халатно ставляться до свого життя.

Тиждень буде сприятливим для серйозних справ по дому - почніть задуманий ремонт, однак виберіть тільки одну кімнату, не робіть все відразу, адже поспіх тільки зашкодить очікуваному  результату. Терезам краще перенести амурні справи на інший тиждень. Ймовірно, наступний тиждень буде більш вдалим для взаєморозуміння з вашим партнером. Глобальні справи на цьому тижні краще не починати - існують великі шанси випробувати емоційний зрив.

Сприятливий день: 9 березня

Несприятливий день: 4 березня

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Новий тиждень для Скорпіонів - вдалий період для фінансових операцій. Пам'ятайте, що гроші повинні бути в русі і не рекомендується, щоб вони стояли на місці. В особистому житті у вас також буде насичений період. Вам потрібно буде прийняти рішення про ваші відносини з коханою людиною, зрозуміти що ви будете робите далі.

На роботі у Скорпіонів все буде йти за налагодженою схемою - особливих неприємностей або великих сюрпризів чекати не варто. Відносини з колегами і начальством будуть протікати в дружньому руслі, якщо ж звичайно з вашого боку немає гріхів за душею.

Сприятливий день: 6 березня

Несприятливий день: 8 березня

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Постарайтеся забути про те, що ви хочете у відпустку. Ви тільки погіршите свій настрій і втратите дорогоцінний час. Зараз вам краще взятися за роботу. Вихідні дні будуть сприятливими для розмов, зустрічей з друзями і прогулянок на свіжому повітрі. Постарайтеся не приймати важливих рішень - намагайтеся займатися дрібними справами, особливо в сфері фінансів.

У любовних справах на цьому тижні повністю покладайтеся на ваше серце та інтуїцію - вони підкажуть правильний вибір.

Сприятливий день: 4 березня

Несприятливий день: 9 березня

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Для Козерогів новий тиждень - успішний період для створення довгих і міцних відносин, подорожей і важливого придбання. Ваш настрій буде залежати від цілей, які ви собі поставите і оточення. Тому спілкуйтеся лише з позитивними і цікавими людьми, які забезпечать вас хорошим настроєм.

На вихідних забудьте про роботу і хоч трохи розвантажите свій мозок. Візьміть себе в руки і доведіть все плани до кінця. Не зривайтеся через дрібниці на вашу другу половинку, якщо вас мучать докори сумління, щиро попросіть вибачення, не чекайте, що це зробить людина, яку ви образили.

Сприятливий день: 6 березня

Несприятливий день: 10 березня

Водолій (21 січня - 20 лютого)

У багатьох сферах вашої діяльності вас буде супроводжувати успіх. Тому намагайтеся скористатися моментом, щоб досягти максимального ефекту і результатів. Якщо будете сумніватися в своїй роботі, не соромтеся звертатися за допомогою до колег або керівництва. В особистому житті вас чекає приємна зустріч з цікавими людьми. Серед них можна зустріти свого майбутнього чоловіка, тому будьте уважні.

На вихідних займіться своїм гардеробом. Якщо ви давно думали над своїм іміджем - зірки будуть на вашому боці і забезпечать вам найкращий вигляд. Постарайтеся добре продумати всі деталі: зачіска, одяг, манери, сприйняття. Якщо добре постараєтеся - вас чекають позитивні зміни в житті.

Сприятливий день: 7 березня

Несприятливий день: 4 березня

Риби (21 лютого - 20 березня)

На цьому тижні Рибам потрібно бути обережними з грошима, щоб через деякий час не сумувати через витрати на не надто потрібні вам речі. Астрологи не рекомендують вести справи, що стосуються нерухомості. Швидше за все доведеться присвятити практично весь вільний час після роботи розв'язанню особистих питань. У вас можуть виникнути цікаві ідеї для нових проектів. Не забувайте і не лінуйтеся скласти план для реалізації задуманого і подумайте, коли ви зможете взятися за справу.

На вихідних постарайтеся домашню роботу зробити в першій половині дня, решту часу приділіть собі. При першій можливості рушайте з друзями в театр або кіно, або пограйте в цікаві ігри. Проведіть цей день активно і корисно, але бажано не за роботою.

Сприятливий день: 5 березня

Несприятливий день: 6 березня

Альфонс за знаком Зодіаку: з якими чоловіками не варто будувати відносини

Які продукти повинні входити в щоденний раціон харчування: корисний список