Гороскоп
28 жовтня – фаза Молодого Місяця. В цей день варто без жалю розлучатися зі старими та непотрібними речами, що накопилися в будинку. Вони заважають вам рухатися далі. З 29 жовтня по 3 листопада - зростаючий Місяць. Ідеальний час для того, щоб змусити фінанси працювати на себе. Зараз можна відкрити вклад, покласти гроші під відсотки, вигідно купити акції або облігації. Якщо ви погано розбираєтеся в інвестиціях, попросіть допомоги у професіонала.

 Овен

На цьому тижні постарайтеся завершити всі поточні справи. Потім у вас просто не буде на це часу. Кохана людина може здивувати, будьте готові зробити приємне у відповідь.
 
Телець
 
Нові знайомства зараз обіцяють бути вкрай приємними і продуктивними. Не сидіть в цей час вдома - частіше зустрічайтеся з друзями, відвідуйте культурні заходи. На роботі можливі сутички з колегами. Запобігти їм можна, якщо зберігати нейтралітет.
 
Близнюки
 
Людина, на яку ви розраховували, може несподівано підвести. Заздалегідь готуйте запасний план. Емоції в даний період будуть напружені до межі. Не зривайтеся на близьких. Краще в такому випадку піти в зал або на пробіжку - проведете час з користю.
 
 
Рак
 
 
У вас зараз може виникнути бажання вплутатися в якусь авантюру. Але зірки попереджають: не варто. Навпаки, період хороший для неспішних справ і вирішення поточних питань. Тим, хто на дієті, варто побажати сил. Спокус зараз буде багато!
 
Лев
 
Якщо у вас ще не заплановано романтичне побачення в цей період, пора це виправити! Цей тиждень підходить для зізнань і теплих обіймів. Можна і потрібно доглядати за собою. Це підніме самооцінку і допоможе повірити в себе.
 
Діва
 
Зірки не радять вам сподіватися на оточуючих зараз. Будь-які важливі проекти, розпочаті в цей час, ризикують стати провальними. Зате плани, пов'язані з відпочинком, реалізуються на ура. Найкраще зараз відпочивати великою компанією.
 
Терези
 
На початку тижня вас може очікувати приємний сюрприз. Але питань після нього буде більше, ніж відповідей. Ближче до середини тижня ви станете розсіяні, що не може не позначитися на вашій трудовій діяльності. Начальство буде невдоволене, доведеться виправляти помилки.
 
 
Скорпіон
 
Питання, яке не давало вам спокійно спати останнім часом, нарешті вдало вирішиться. Зате коханий навряд чи порадує. Можливі розбіжності з ним і навіть розставання. Намагайтеся більше відпочивати і менше думати про справи. На роботі візьміть пару відгулів.
 
Стрілець
 
Поради, які будуть давати вам близькі люди, варто взяти до уваги. 28 жовтня слід бути насторожі: вас можуть обдурити. При виникненні матеріальних проблем не зациклюйтеся на них. Просто не розкидайтеся поки грошима.
 
Козеріг
 
Лінь буде переслідувати весь цей тиждень. Через це можуть виникнути конфлікти на роботі і в сім'ї. Зараз небажані довгі поїздки - перенесіть їх на інший час.
 
Водолій
 
Ідеальний період для самоаналізу. Перегляньте свої погляди на життя. Можливо, вам варто попросити вибачення у тих, кого ви могли якось образити. Великий шанс забути щось важливе: робіть замітки, щоб цього уникнути.
 
Риби
 
Відносини з грошима вийдуть на новий рівень. Ви зможете зробити вигідні придбання, почати збирати або закрити борги по кредитах. Відносини з рідними будуть трохи гірше. Намагайтеся уникати сварок і першими йдіть на примирення. Це допоможе налагодити спілкування.