Гороскоп на тиждень 25 лютого - 3 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку досить суперечливий. Одних чекає успіх на роботі, відпочинок і прилив сил. Інших очікує втома, велика кількість обов'язків і зміна посади.

 Овен (21 березня - 20 квітня)

З початком нового тижня у вас почнеться сприятливий період в плані фінансів. У вас з'являться високі шанси знайти нові способи заробити гроші. Однак рекомендується контролювати фінансовий потік, адже можуть виникнути незаплановані витрати, про які ви згодом пошкодуєте. Тому складіть бюджет і ретельно його дотримуйтеся.

Астрологи радять вам більше прислухатися до свого партнера. У вас накопичилося багато проблем, які ви ігноруєте, і відкладаєте їх вирішення на потім. Після відвертої розмови, ваші відносини стануть міцнішими і надійнішими.

Сприятливий день: 26 лютого

Несприятливий день: 2 березня

Телець (21 квітня - 20 травня)

У Тельців починається чудовий час для романтичних відносин. Якщо ви не можете зізнатися в любові, то просто придумайте, як би ви змогли зблизитися з людиною. Заплануйте на вихідних зі своєю половинкою романтичну вечерю, це тільки посилить вашу любов.

Будьте обережні з грошима. Є великий ризик, що велика частина ваших коштів піде на розваги, про які згодом ви будете шкодувати. Будьте уважні до витрат і намагайтеся не купувати непотрібних речей, які вам не знадобляться.

Сприятливий день: 25 лютого

Несприятливий день: 1 березня

 Близнюки (21 травня - 21 червня)

Початок тижня буде дуже динамічний і промайне дуже швидко. Вас чекає багато зустрічей, планів, роботи, нарад, які принесуть вам нове знайомство. В кінці тижня зможете з полегшенням зітхнути - у вас почнеться справжній відпочинок, про який ви мріяли.

Не будьте впертими, адже ваша імпульсивність загрожує сваркою з близькими.  Друга половина тижня сприятлива для навчання і відкриття чогось нового. Якщо у вас є творче хобі - присвятіть йому якомога більше часу. Це дозволить вам заспокоїтися і ясно почути власні думки.

Сприятливий день: 3 березня

Несприятливий день: 26 лютого

Рак (22 червня - 22 липня)

Новий тиждень буде для вас вдалим. Однак будьте обачні в четвер, день буде насиченим і тривожним через велику кількість справ. Є висока ймовірність того, що руки опустяться, впадуть сили на будь-яку роботу. Не варто цьому піддаватися, адже всі можливості пройдуть повз.

Зверніть увагу на своє здоров'я. Якою б не була важливою робота, перш за все турбуйтеся про імунітет і тепло одягайтеся. Самотні Раки мають великі шанси зустріти свою другу половинку. Це станеться під час зустрічі з друзями і знайомими. Тому не відмовляйтеся від таких пропозицій.

Сприятливий день: 3 березня

Несприятливий день: 26 лютого

Лев (23 липня - 23 серпня)

Новий тиждень для вас буде не дуже легким, проте, якщо проявити терпіння - подолаєте багато перешкод. Не будьте вимогливими до людей так само, як і до себе самого. Є велика ймовірність, що відносини з вашою половинкою складуться найкращим чином.

Не відмовляйтеся від відпочинку або відвідування будь-яких заходів. Кожна подія принесе вам нові емоції і незабутні відчуття. Не жертвуйте собою заради роботи, адже вам потрібно більше часу приділяти власному спокою і гармонії.

Сприятливий день: 28 лютого

Несприятливий день: 2 березня

Діва (24 серпня - 23 вересня)

У Дів весь тиждень буде поганий настрій, краще не сваритися ні з ким, щоб не зробити ще гірше. Вам доведеться зіткнутися з форс-мажорними ситуаціями. Виховайте в собі мужність і не здавайтеся. Ваше бажання і можливості поліпшать загальний стан.

Ви можете отримати фінансову винагороду за справу, якою давно займалися. Потрібно бути обережними з витратами - є велика ймовірність придбати неякісний товар.

Сприятливий день: 28 лютого

Несприятливий день: 1 березня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Терезам новий тиждень подарує можливість трохи розслабитися і відчути всю радість життя. Однак, щоб отримати бажане, потрібно буде докласти певних зусиль і бути уважним до деталей. Вільний час буде сприятливим для роботи по дому.

Від роботи ви будете отримувати задоволення. Всі завдання будуть вам під силу. Також вас чекає приємний сюрприз у вигляді фінансової винагороди.  Залишайте в минулому всі невдачі і поразки, напруженість, суперечки і нерви - насолоджуйтеся моментом. Нарешті настав час заспокоїтися і отримати задоволення від різних сфер життя.

Сприятливий день: 1 березня

Несприятливий день: 3 березня

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Скорпіонам тиждень подарує непередбачені ситуації, які будуть давати тільки успішний результат. На роботі у вас буде дійсно багато невідкладних справ, з якими ви впораєтеся і досягнете поставленої мети. Не бійтеся нових викликів і вирушайте до нових знань. Результати вас дуже порадують, адже ви відкриєте в собі нові сторони.

Самотні Скорпіони на своєму новому шляху зустрінуть стару любов, яка виллється в бажання відновити відносини. Якщо цього ж захоче ваш партнер - чому б і ні? Робіть масштабні рішення і не звертайте уваги ні на що. Зірки будуть на вашому боці.

Сприятливий день: 28 лютого

Несприятливий день: 27 лютого

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вівторок і середа - сприятливий день для планування найважливіших справ, робочих моментів, проведення нарад і переговорів. На роботі в другій половині тижня вас чекають приємні несподіванки. Не втрачайте ініціативності і спробуйте шукати нові точки дотику з вашим керівництвом.

Тиждень подарує вам нові фінансові надходження, які варто зберегти на майбутній відпочинок.  Вихідні проведіть у колі близьких друзів. Приємне спілкування доставить масу задоволень і допоможе впорядкувати свої думки. Привести тривожні думки в порядок і заспокоїти нерви допоможе спорт і невеликі прогулянки на свіжому повітрі.

Сприятливий день: 1 березня

Несприятливий день: 27 лютого

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Новий тиждень подарує Козерогам натхнення до роботи. Ви будете в тонусі і не будете страждати через брак сил і енергії. Вам слід задуматися про зміни в особистому житті - ваші відносини потребують розвитку, тому не зволікайте з цим.

У другій половині тижня сплануйте всі свої фінансові витрати - підведіть підсумок доходів і витрат.  Вихідні присвятіть лише собі і забудьте хоч трохи про роботу. Увечері прийміть ванну, послухайте релаксуючу музику, почитайте улюблену книгу, подивіться комедію або просто зберіться з друзями на смачну піцу.

Сприятливий день: 25 лютого

Несприятливий день: 3 березня

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Водоліїв чекають деякі проблеми на цьому  тижні. Однак ніякі труднощі не зможуть зіпсувати вам настрій. Позитивний настрій допоможе впоратися з різними проблемами. Будьте сміливими і не звертайте уваги на інших, ваша впевненість в собі дозволить вам подолати більше, ніж ви думали.

Є ймовірність непередбачених витрат у другій половині тижня, які можуть знищити значну частину ваших фінансових ресурсів. В кінці тижня розраховуйте на підтримку друзів і близьких людей. Субота - вдалий день для зустрічей і романтичних побачень.

Сприятливий день: 26 лютого

Несприятливий день: 25 лютого

Риби (21 лютого - 20 березня)

Астрологи кажуть, що старання Риб приведуть до значних змін в житті. Вам необхідно слухати себе, як ніколи, і робити те, що підказує серце. Розвивайте свої таланти і здібності.

Остерігайтеся привабливих проектів і пропозицій. Будьте розумними, суперечки з керівництвом принесуть тільки розчарування, а вам ще неодноразово доведеться звертатися до нього за допомогою. Є шанс, що, використовуючи свої розумові здібності, ви досягнете підвищення на посаді, або ж симпатії керівництва.

Сприятливий день: 1 березня

Несприятливий день: 3 березня

5 знаків Зодіаку, які притягують до себе невдачі і проблеми