Гороскоп на тиждень 11-17 лютого 2019 року для всіх знаків Зодіаку обіцяє лише хороше. Багатьох чекає успіх у всіх починаннях і справах. У вас покращиться самопочуття і настрій, ви зустрінете справжню любов і навчитеся правильно планувати свій час.

 Овен (21 березня - 20 квітня)

Новий тиждень для Овнів буде особливим. Якщо ви хочете досягти якоїсь мети, то вже в кінці тижня зможете насолодитися першим результатом своєї праці. Намагайтеся робити не все відразу, а поступово. Тоді кінцевий результат вас дуже здивує. Ви відчуєте в собі сили, і вам обов'язково все вдасться.

Рекомендується на цьому тижні зосередитися на своїй роботі і розвитку. Вечірки і галасливі компанії залиште до весни.

Сприятливий день: 11 лютого

Несприятливий день: 13 лютого

Телець (21 квітня - 20 травня)

Астрологи пророкують Тельцям вдалий тиждень. Ви зможете досить легко впоратися з усіма поставленими перед вами завданнями. Якщо будете наполегливими і старанними, у вас з'явиться можливість переглянути свій статус на роботі і ще раз обговорити це з зацікавленими людьми. Отриманий результат вас дуже здивує і порадує.

Перша половина тижня дуже сприятлива для будь-яких починань. Приймайте всі події вашого життя з вдячністю і не відмовляйте собі в задоволенні відсвяткувати свої досягнення.

Сприятливий день: 15 лютого

Несприятливий день: 17 лютого

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Новий тиждень сприятливий для внутрішньої роботи і самовдосконалення. Позбавтеся від сумнівів, не дозволяйте собі хвилюватися через події, які від вас не залежать. Ви відчуєте прилив бадьорості, що позитивно позначиться на вашій працездатності.

В кінці тижня стримайте свій запал і амбіції, а вільний час проведіть на самоті, почитайте, послухайте улюблену музику. В суботу не поспішайте приймати серйозні рішення в особистій сфері.

Сприятливий день 14 лютого

Несприятливий день: 12 лютого

Рак (22 червня - 22 липня)

На цьому тижні забудьте хоч на трохи про роботу і пошукайте натхнення, так як до робочого вигорання вам рукою подати. Якщо ви так і не встигли скласти план на весь рік, поставити цілі, то цей тиждень - саме для цього.

Навчіться відсіювати те, що вимагає особливої ??уваги, від непотрібного. Витрачайте свою енергію і сили раціонально. Ви зараз дуже вразливі, а надмірне навантаження може тільки погіршити ваше психологічне здоров'я. Вихідні проведіть в комфорті і спокої.

Сприятливий день: 16 лютого

Несприятливий день: 11 лютого

Лев (23 липня - 23 серпня)

Причиною невдач на цьому тижні може стати ваша надмірна довірливість. На роботі вам буде потрібна максимальна зібраність. Вам просто необхідно мобілізуватися і працювати навіть більше, ніж зазвичай. Від надмірної роботи у вас з'явиться настрій і сили для домашніх справ. Постарайтеся не зациклюватися на проблемах.

Для одиноких Левів вихідні принесуть приємні сюрпризи. Почуття закоханості поглинуть вас з головою, а романтичні побачення принесуть масу енергії і сили на нові звершення.

Сприятливий день: 11 лютого

Несприятливий день: 15 лютого

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Новий тиждень подарує вам хороші емоції. Ви будете перебувати в прекрасному настрої, завдяки чому все заплановане буде виходити практично з першого разу. Якщо ви докладете певних зусиль, то перешкод в досягненні цілей не виникне. Це стосується і професійної, і особистої сфери.

У другій половині тижня з'явиться можливість реалізувати свої бажання і зробити відповідальні кроки. В особистому житті вам потрібно більше прислухатися до свого партнера.

Сприятливий день: 17 лютого

Несприятливий день: 12 лютого

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Цей тиждень обіцяє Терезам численні успіхи і перемоги, які дозволять зберігати гарний настрій і позитив. Однак у фінансовій сфері таких "успіхів» не передбачається. Будьте обережні з витратами і будь-якими фінансовими операціями, є ризик втратити чималу суму грошей.

На роботі вас чекають кардинальні зміни, які підуть вам тільки на користь. Ви зможете нарешті більше часу присвячувати тому, що вам дійсно подобається.

Сприятливий день 14 лютого

Несприятливий день: 16 лютого

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Скорпіонів чекають яскраві і кардинальні зміни в житті. Творчі прориви перевершать всі ваші очікування. Тепер кожен день буде приносити вам радість і гарний настрій.

Гороскоп радить більше уваги приділити своєму здоров'ю і спланувати відпочинок на весь рік вже найближчим часом. Відпустка на початку весни найкраще підійде для тих представників Знака, які весь рік наполегливо працювали.

Сприятливий день: 17 лютого

Несприятливий день: 16 лютого

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Стрільців чекають невеликі зміни в робочій сфері. На початку тижня ви зіткнетеся з тим, що всі ваші справи будуть розвалюватися на ваших очах. Але головне - не панікуйте, якщо ви проявите силу характеру і витримку, то вже в другій половині тижня зможете все виправити і навіть домогтися успіху.

Астрологи рекомендують задуматися над відпусткою або хоча б додатковим вихідним. У напруженому робочому режимі ви зможете протриматися недовго, а значить сварки і конфлікти просто неминучі. Тиждень вдалий для зміни іміджу, покупок одягу і відпочинку на природі.

Сприятливий день: 16 лютого

Несприятливий день 14 лютого

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Після довгого спокою у Козерогів настане справжня буря! Це стосується як роботи, так і особистого життя, отже на цьому тижні вам точно не доведеться нудьгувати. Вам вдасться реалізувати ті проекти, про які ви навіть не мріяли. Після таких феєричних злетів підвищення на роботі не змусить себе довго чекати.

Не забувайте про своє здоров'я. У шаленому темпі життя ви можете дуже легко підчепити вірусне захворювання. Вихідні проведіть у компанії з близькими або другою половинкою.

Сприятливий день: 12 лютого

Несприятливий день: 17 лютого

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Цей тиждень для вас буде особливо видатним. Якщо ви давно йшли до якоїсь мети, то вже в кінці тижня зможете насолодитися результатом своєї праці. У вас виникне велика спокуса повернути колишнього партнера або друга. Спробуйте максимально критично оцінити цю ситуацію, перш ніж приймати поспішні рішення. Адже неправильний вибір може привести до дуже негативних наслідків в майбутньому.

Якщо ж ви зачекалися змін в особистому житті, то є велика ймовірність, що вони відбудуться в кінці тижня. Так що будьте напоготові!

Сприятливий день: 17 лютого

Несприятливий день: 11 лютого

Риби (21 лютого - 20 березня)

У першій половині тижня Рибам рекомендується займатися самоосвітою. У другій половині тижня посилиться потреба в самоті. Стосунки з близькими будуть складатися легко і невимушено, ви відчуєте свою цінність. Не сидіть склавши руки - зараз час для нових знайомств, розважальних заходів та активного спілкування. І не забувайте про здоров'я, зараз воно дуже вразливе.

Сприятливий день: 12 лютого

Несприятливий день: 13 лютого

Як вибрати постільну білизну: з якої тканини краще?

Картопляні зрази з куркою: легкий рецепт приготування