Модні тренди вже давно поширилися на продукти харчування. Нові тенденції в їжі формуються відразу за декількома принципами - прогнозами кращих шеф-кухарів, попиту в популярних супермаркетах і пошуковим запитам в інтернеті. Давайте подивимося, чим, за версією сайту Popsugar, нас порадує 2019 рік і які фуд-тренди підхоплять користувачі соцмереж.

Домашнє варення
Пошукові запити рецептів домашнього варення, від малинового до ожинового, виросли на 829 відсотків.

Страви з грибами

Гриби будуть додавати в найнеймовірніші страви. Фуд-блогери тепер просто божеволіють  від оригінальних рецептів з грибами. У 2019 році гриби будуть додавати навіть в каву і шоколад.

Стіл-буфет
Основні страви поступляться місцем закускам. Буфетний стіл з величезною кількістю закусок зробить будь-яке свято особливим. Він ідеально підходить для особливих випадків, весіль та сімейних свят.

Домашній хліб
Домашній хліб на заквасці стане новим хітом цього року. Зараз все більше людей вважають за краще пекти хліб вдома. Особливою популярністю користуються рецепти бездріжджового хліба на заквасці.

Імбирна вода
Імбирна вода має масу корисних властивостей. Якщо ви додасте в стакан води скибочку імбиру і залишите на кілька годин, то отримаєте корисний для здоров'я напій, що володіє протизапальними і жироспалюючими властивостями.

Страви з бичачими хвостами

Страви з бичачих хвостів зручно готувати в мультиварці. Судячи за запитами, люди активно шукають рецепти смачних страв з бичачих хвостів, які вони можуть повторити вдома. Існує маса способів приготувати бичачі хвости - від супів до рагу.

Вівсяне молоко
Вівсяне молоко - відмінна альтернатива коров'ячому. Воно смачне, екологічно чисте і підходить веганам.

Чайот
Чайот легко адаптувати під будь-яку кухню світу. Це новий Суперфуд з Центральної Америки. Найчастіше в їжу використовуються недостиглі плоди, які варять, тушкують, запікають, фарширують або додають сирими в салати. М'якоть плодів додають в хлібобулочні вироби. Насіння їдять підсмаженими, вони мають горіховий присмак. Бульби багаті крохмалем (до 20%), їх можна готувати так само, як картоплю.

Обіди, приготовані у фользі

Запікати страви під фольгою дуже просто. Обіди в фользі - найкраще рішення для тих, хто вічно поспішає. Вони вимагають мінімум часу і сил, але виходять дуже смачними і ароматними.

"Пеганська" дієта
Частково палеолітична, частково веганські, поганська  дієта стане новим трендом здорового харчування в 2019 році. Пошуки пеганських рецептів в Pinterest збільшилися на 337 відсотків.

5 правил любові, за якими грають чоловіки: кожна жінка повинна це знати