Всі ми давно знаємо, що логіка і мислення жінок і чоловіків в корені відрізняються. З одного боку, це не заважає представникам сильної статі любити і опікати своїх обраниць. А з іншого, у них є свої правила гри, про які повинна знати кожна жінка.

 

Неважливо, давно ви разом з коханим або тільки познайомилися з чоловіком своєї мрії, вам краще знати, за якими правилами любові чоловіки схильні грати і як вони діють в тих чи інших ситуаціях. Це дасть вам можливість краще його зрозуміти і знайти до нього підхід, що, безсумнівно, підніме вас в очах вашого чоловіка.

Правило №1. Тільки вперед і ні кроку назад

Це правило полягає в тому, що чоловіки не визнають своїх помилок, навіть якщо очевидно, що в конкретній ситуації ви маєте рацію, а не він. Так, йому простіше переконати вас, що виною всьому обставини, деспотичний бос або недбайливий колега, ніж визнати свою помилку.

Що вам робити в подібній ситуації, вирішувати тільки вам. Так, ви можете вивести його на чисту воду і змусити визнати, що він не виправдав ваших сподівань, але це позначиться на ваших відносинах не кращим чином. Якщо ви дорожите вашими відносинами, подивіться на ситуацію, що склалася його очима і прийміть його правду з вірою і захопленням.

Правило № 2. Пил в очі

Чоловіки, щоб справити враження на вподобану жінку, починають хвалитися. Це відбувається підсвідомо. А якщо жінка щиро захоплюється обранцем, то у нього ніби виростають крила за спиною і він готовий на будь-які подвиги заради неї.

Правило № 3. Без емоцій

Коли у чоловіка проблеми, наприклад, на роботі, він вважає за краще закритися в собі, щоб «перетравити» все, що відбувається і знайти шляхи виходу з ситуації, що склалася. І все, що йому необхідно в цей час, щоб його всі залишили в спокої і не лізли в душу з розпитуваннями, що трапилося і чому він такий похмурий. Часто жінки не розуміють такої поведінки коханого і ображаються. Тому краще не чіпайте свого чоловіка якийсь час, поки він вирішить всі свої проблеми.

Правило № 4. Стислість і прямолінійність

Чоловіки не розуміють натяків. Якщо вам щось потрібно від нього, не сподівайтеся, що він сам здогадається, а краще скажіть йому прямо і бажано, дивлячись йому в очі. Краще коротко викладіть свої прохання чи вимоги.

Багато жінок вважають, що якщо чоловік її любить, то він вміє читати її думки. Це призводить до нерозуміння в парі і, як наслідок, стає причиною того, що жінка розчаровується в своєму обранцеві, а він, у свою чергу, сильно дратується.

Правило № 5. Стадний інстинкт

Для чоловіка дуже важливо його оточення та друзі, тому не намагайтеся боротися з тим, що час від час він бажає проводити час в компанії своїх товаришів. Щоб не дратувати свого чоловіка і не створювати конфліктів вам потрібно прийняти той факт, що іноді він буде проводити час не з вами, а в чоловічій компанії.