Правоохоронці виявили двох осіб із атрибутикою поліцейських під час забезпечення правопорядку на автодорозі «Київ-Чоп».

Близько 11-ї години сьогодні, 21 листопада, мітингувальники знову заблокували автодорогу «Київ-Чоп» у Рівне нському районі. Правоохоронці здійснюють охорону правопорядку та забезпечують організацію і безпеку дорожнього руху.

За попередньою домовленістю із протестувальниками, які безперервно рухаються пішохідним переходом, транспортні засоби періодично пропускають однією смугою руху. Як альтернативний варіант водіям пропонується об’їзд.

Крім того, правоохоронці виявили двох осіб, які використовували атрибутику поліцейських. Під час перевірки з’ясувалося, що вони не мають жодного відношення до служби в органах Нацполіції.

Трасу «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу міста Сарн учасники всеукраїнської акції однієї із громадських організацій поки що не перекривали.

Нагадаємо, що за обома фактами блокування транспортних комунікації розпочаті досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 279 Кримінального кодексу України.

Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами неправдивого повідомлення про замінування, умисного заподіяння тілесних ушкоджень працівникам правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків відомості внесені за статтями 159 і 345 Кримінального кодексу України.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic