Погодьтеся, що будь-який невірне тлумачення тієї чи іншої ситуації здатне надовго зіпсувати не тільки настрій, але і ставлення з людиною. А якщо мова йде про інтимні моменти, то доводити потім, наприклад, що ви не мали на увазі нічого такого доведеться ще дуже довго. Основні міфи про чоловічу сексуальність, які не завжди відповідають дійсності.

Розмір має значення

Мабуть, найпоширеніший міф про чоловічу сексуальність звучить так - чим більша гідність у вашого кавалера, тим більше умілий і майстерний коханець з нього вийде. І навпаки - при більш ніж скромних розмірах нічого розраховувати на гідний результат в ліжку. Насправді ж це не відповідає дійсності, і чоловік із середнім розміром при вмілому зверненні може подарувати вам більше позитивних емоцій під час сексу, ніж володар значного розміру. Згідно з останніми дослідженнями, 15% чоловіків дійсно вважають цю частину тіла найпривабливішою (і чим вона більше, тим краще) в той час, як на той же розмір звернули б увагу всього лише 2% жінок. Для них більш сексуальними виявилися атлетична статура, красиві сідниці, гострий розум, привабливі руки, очі і так далі.
Готовий? Завжди готовий!
Багато пані впевнені, що чоловіки думають про секс якщо вже не 24 години на добу, то дуже часто, а самі представники сильної статі теж підтримують це твердження, з захватом розповідаючи байки про свою «бойову готовность». Але немає ніякого наукового підтвердження того, що чоловіки думають про секс в середньому кожні 5-7 хвилин. Вчені з Університету Огайо вирішили провести дослідження і визначили, що чоловіки думають про близькість приблизно 19 разів на добу, в той час як жінки - 10 разів (але в нічний час еротичні фантазії їх відвідують в два рази частіше, ніж тих же чоловіків). Представники сильної статі просто охочіше обговорюють сексуальні теми, а ось жінки вважають за краще не поширюватися про найпотаємніше і часто все переживають в собі.
Чим більше «послужний список», тим краще
Чомусь прийнято вважати, що всі чоловіки від природи полігамні і чим більше жінок у нього було, тим краще. Насправді ж, це всього лише стереотип, нав'язаний суспільством, або спроба виправдати поведінку деяких індивідів, які не здатні зберігати вірність і не бачать нічого поганого в тому, щоб «стрибати з одного ліжка в інше». Більшість людей все ж вибирають моногамні відносини і вважають за краще все сили і час віддавати одному єдиному партнеру, а не розмінюватися на всіх підряд. Тому якщо раптом ваш обранець заведе платівку про свою вроджену полігамність, то майте на увазі, що він практично відкритим текстом заявляє, що буде практикувати походи «на ліво» і ви повинні з цим змиритися. І лише вам вирішувати - чи приймати його таким чи знайти більш гідного кандидата, для якого вірність у стосунках буде так само важлива, як і для вас.
Якщо вже взявся, то будь на висоті
Основний страх представників сильної статі - виявитися не на висоті під час близькості. Вони впевнені, що якщо вже зважилися на секс, то повинні проявити максимальну винахідливість і витривалість, щоб «не зганьбитися» перед партнеркою. Найчастіше подібний настрій, навпаки, зводить всі старання нанівець, і замість феєричної пригоди дами отримують один-двохвилинний виступ, що і близькістю-то назвати важко. Тому експерти рекомендують чоловікам не накручувати себе і пам'ятати про те, що секс - це не спортивне змагання, де суворі судді будуть оцінювати вас за багатьма параметрами і виставляти оцінки. Це приємний процес і лише вам з партнером вирішувати, яким саме він буде (ви можете, наприклад, домовитися, що в сексі дозволено все, що приносить задоволення і не суперечить принципам один одного). Не порівнюйте себе з іншими і зосередьтеся лише на своїх емоціях і відчуттях, і тоді все обов'язково вийде.
Ерогенна зона у чоловіків лише одна

На численних секс-тренінгах жінкам вселяють основну думку, що якщо вони хочуть щось отримати від свого кавалера, то повинні тримати його на голодному пайку, погоджуючись на близькість лише в певні моменти. І на тих же тренінгах підкреслюють, що одна єдина ерогенна зона чоловіків розташована в паховій області, тому можна відразу зосередитися на ній і не витрачати час на інші вишукані ласки. Сексологи ж в свою чергу поспішають розвінчати цей міф і стверджують, що на тілі чоловіків також, як і на тілі жінок, знаходиться дуже багато чутливих зон, які допоможуть додати пікантність вашим інтимним експериментів. Не забувайте цілувати або ніжно покусувати мочку вуха, соски, шию, живіт і інші чутливі місця. Дайте волю фантазії і не бійтеся спробувати щось нове, щоб доставити партнеру (і собі) справжнє задоволення.
Немає можливості відразу ж зупинитися
Деякі чоловіки навмисне прикривають своє небажання переривати задоволення і зупинятися неможливістю це зробити через їх фізіологічні особливості. А ось експерти запевняють в зворотному. Насправді під час близькості мозок вашого обранця не відключається, і він цілком здатний контролювати процес і свої дії, і перерватися саме в той момент, коли ви його про це попросите. Інше питання, що він не хоче цього робити, тому що йому так зручно. Висновки, як то кажуть, робіть самі.
Оргазм і еякуляція - одне й те саме
Незважаючи на те, що це все часто відбувається одночасно, оргазм є психологічною реакцією, а еякуляція - фізіологічною. Трапляється так, що чоловіки отримують оргазм без сім'явиверження або займаються сексом без досягнення кульмінації сексуального збудження, коли зберігається еякуляція, але спостерігається повна або часткова втрата здатності отримувати задоволення і радіти життю. Тому нічого страшного, якщо, скажімо, у вашого обранця не завжди спостерігаються ці дві реакції одночасно - головне, що йому подобається займатися з вами любов'ю, в іншому випадку він би знайшов для цих цілей когось іншого.
Якщо є ерекція, то буде і секс
Більшість жінок впевнені, що якщо у їх партнера є ерекція, то він апріорі готовий до сексуальних подвигів і цим потрібно скористатися. Насправді ж ерекція у чоловіків може виникати спонтанно (в слідстві емоційного сплеску або рефлекторно). Іншими словами, стан збудження не завжди пов'язане з сексуальним підтекстом і може настати через роздратування нервових закінчень або сильних емоцій.
Почуття і розмови - прерогатива жінок

Деякі дами впевнені, що чоловіки і розмови про любов і почуття абсолютно несумісні. Вони свідомо захищають своїх обранців від зайвих переживань, вимовляючи всі свої накопичені образи і претензії подругам. І що відбувається в результаті? Відносини в парі тільки посилюються. Адже захищаючи свого кавалера, жінка мовчить проблему, тим самим віддаляючись від свого партнера. Те ж саме, якщо вона не хвалить свого чоловіка і не обговорює з ним якісь приємні моменти. А навіщо, якщо все це можна проговорити з тими ж подругами? Якщо не хочете довести до розриву, тоді постарайтеся якомога частіше обговорювати з партнером важливі моменти. Але саме обговорювати, а не накидатися на нього з докорами і не влаштовувати скандали з приводу і без.