Якщо банальний догги або місіонерська поза вже приїлися, і вам хочеться різноманітності, саме час підкорити нову вершину, а саме пізнати таїнства сексу стоячи.

 Що потрібно знати, щоб займатися сексом стоячи безпечно і без особливих зусиль
1.Точка опори
Це, мабуть, найважливіше, що необхідно для занять сексом стоячи. Обидва партнери повинні бути стійкими, нікому не хочеться в самому розпалі любовних утіх шмякнутися на підлогу і їхати в травмпункт, замість того, щоб ніжитися в обіймах коханого. Найкраща і міцна опора - стіна. Конструкція може витримати вагу обох коханців і дозволить з комфортом зайнятися справою
 2. Оральний секс. Почніть з інтимних ласк і орального сексу стоячи. Це дозволить вам оцінити переваги вертикального сексу і необхідність продовжувати в тому ж дусі. Якщо кунілінгус або мінет в подібній позиції здасться вам не настільки захоплюючим, ви завжди можете переміститися на ліжко. Зрештою, потрібно з чогось починати!
3. Різниця в зрості 
Її доведеться враховувати, як би ви не старалися. Якщо один з партнерів набагато нижче іншого, йому потрібно буде використовувати що-небудь стійке, як сходинки. Також слід уникати позицій лицем до лиця - вони складніше в здійсненні з великою різницею в зростанні. Віддавайте перевагу тим позам, в яких партнер знаходиться позаду.
4. Часта зміна позицій . Перш ніж ви прийдете до пози, яка буде однаково комфортна обом, вам доведеться перепробувати безліч з них. Дехто припускає досить сильне фізичне навантаження, тому зміна позицій допоможе вам, якщо один з партнерів втомився. З одного боку через це секс стоячи може здатися вам досить плутаним і метушливим, з іншого боку - подарує вам різноманітність у відчуттях. 5. Без перебору .Напевно ви знайдете в інтернеті безліч позицій із загадковими назвами і не менш загадковими способами здійснення. Однак не варто гнатися за золотою медаллю з акробатики. Вибирайте ті пози, які знаходяться в межах ваших можливостей і дозволять вам зосередитися на отриманні задоволення, а не утримання рівноваги.
 6. І ще про опору 

Важливо пам'ятати, що ваша опора повинна бути не тільки стійкою, а й бажано сухою, мокрий килимок в душі або слизька плитка на підлозі можуть зіграти з вами злий жарт в самий невідповідний момент. Це зовсім не означає, що потрібно відмовлятися від сексу в душі. Просто переконайтеся, що під вами неслизький килимок.