Секс - безмежне поле для фантазій. Але як бути, коли здається, що перепробували з коханим вже всі можливі ігри і ласки?

1. Стриптиз 
Танець може бути дуже спокусливою прелюдією перед "основною стравою". Для того щоб станцювати стриптиз в домашніх умовах зовсім не обов'язково спеціально цьому вчитися, вміти сідати на шпагат або мати цілий арсенал спокусливої білизни. Плавні рухи, розслаблююча музика і впевнені рухи - все це буде працювати на вашу сексуальність.
2. Інтимне листування
Іноді передчуття самого процесу може бути навіть більш збудливим, ніж оголене тіло поруч. Балуйте іноді свого партнера повідомленнями інтимного характеру, розкажіть, що ви зробите з ним при зустрічі. Його очікування зробить всю роботу за вас.
3. Підбори
Навіть якщо ви носите взуття на підборах кожен день, не варто недооцінювати силу цього аксесуара. Якщо ви зустрінете свого партнера одягненою лише в крапельку духів і взуття на високих підборах, будьте впевнені - ваша привабливість моментально сколихне в ньому сексуальне бажання.
4. Шепіт
 Ледь торкаючись губами мочки вуха вашого партнера, прошепоти йому кілька ніжних і збуджуючих слів. Це можуть бути компліменти його гідності або опис того, що ви хочете зробити з ним. Посилений збудливий ефект такі маніпуляції можуть надати, якщо ви не можете залишитися наодинці в ту ж хвилину, і солодке дістанеться йому лише на десерт.
5. Няня
Не для вас або партнера. Для дітей, якщо вони у вас є. Для молодих батьків залишитися наодинці - справжня розкіш, зазвичай доводиться задовольнятися сексом похапцем. Найміть няню для свого малюка на всю ніч і дозвольте вашому чоловікові насолодитися вашою присутністю сповна. Що може романтичніше подібного сюрпризу?
6. Бритва
Спільний прийом душа може стати непоганою прелюдією. Ще більш збудливий ефект може надати ... гоління вашого партнера. Ніжно і зосереджено намильте його гідність і область навколо і акуратним рухами зробіть інтимну зачіску вашому партнерові. Це може вбити двох зайців одним пострілом: ви позбавитеся від зайвої рослинності, яка вас нервувала, і додасте інтимній зоні вашого партнера такий вид, який хочеться вам, а для нього це виявиться збудливою грою - ваші ніжні дотики і небезпека заведуть його по повній.
7. Гра в незнайомку 

Коли здається, що знаєш свого партнера уздовж і в поперек, гра в незнайомку може стати для вас справжнім порятунком. Запросіть партнера на побачення і домовтеся вести себе так, як ніби ви тільки зустрілися або прийшли на побачення наосліп. Фліртуйте, приміряйте на себе образи, робіть те, що ніколи б не наважилися в реальному житті. Секс на першому побаченні після такої гри вам точно забезпечений!