Народився 25 вересня 1994 року в мальовничому поліському селі Висоцьк, Дубровицького району Рівненської області. Базову середню освіту здобув у Висоцькій ЗОШ, яку закінчив у 2009 році, після цього вступив до ДПТНЗ «Острозьке ВПУ», де здобув професію кухаря, кондитера. Вірші пишу з раннього дитинства. Зараз навчаюсь в інституті мистецтв РДГУ, на факультеті музичного мистецтва (спеціалізація естрадний спів). Тут здобуваю знання, щоб у майбутньому стати професійним вокалістом. Мій вірш про те, що потрібно любити і берегти рідних, цінувати життя, адже воно - дуже швидкоплинне...

Життя біжить, минають дні і ночі... Летять літа, немов німі хвилини. І з гіркотою вам сказати хочу – Життя коротке й дуже швидкоплинне!

Ми забуваємо про рідних і близьких, І зла в житті ми творимо багато... Та на стежках тернистих і вузьких За все чекає нас тяжка розплата!

Хтось просто корчить Лазаря із себе, А хтось радіє навіть квітці в полі. Та щохвилини пам’ятати треба – Не можем вибрать ми своєї долі.

Ти зазирни в свою дзеркальну душу, І не зрікайся рідних і родини! Бо з гіркотою я сказати мушу: Життя коротке й дуже швидкоплинне!