Цей рецепт в зимовий час допоможе впоратися з хворобами, зміцнить імунітет і навіть просто порадує своїм смаком. А на приготування піде всього 10 хвилин!

Знадобиться. Мед 150 г, гарбуз 200-300 г, лайм 1 шт. і 1 лимон (або 2 лимона), імбир (корінь) 1 шт, цукор (краще коричневий) 150 м

* Лимон і лайм ошпарити окропом, щоб зайва гіркота пішла (через брак лайма, можна використовувати тільки лимони). * Гарбуз і імбир очистити і нарізати шматочками для подальшого подрібнення блендером. Якщо ви не любите гоструватий присмак імбиру, тоді на таку кількість інгредієнтів знадобиться тільки 1/2 кореня імбиру, а то і менше, але обов'язково його додавати, хоч трохи. * Лимон і лайм зі шкірками нарізати, позбавляючись від кісточок. * Все перекласти в ємність для подрібнення, додати мед і цукор. * Перемолоти до однорідності. Звичайно, доведеться докласти певних зусиль, щоб скоринки подрібнилися, але це того варто.

Готово! Прекрасно зберігається в прохолодному місці (холодильнику) досить довго. Дуже смачно з чаєм або навіть просто на десерт з печивом, млинцями, оладками і. т. д. Сподіваємося, ви полюбите це "ліки" для імунітету і від застуди.