Дубенський спортсмен отримає ((http://portal.lviv.ua/news/2016/09/13/veslyaru-tarasu-mishhuku-ta-yogo-treneru-vidilili-150-tisyach-premiyi)(130 тисяч гривень від Львівської обласної ради)), ((http://portal.lviv.ua/news/2016/09/02/pislya-skandalu-u-zmi-sadoviy-taki-podaruvav-tarasu-mishhuku-kvartiru)(квартиру від Андрія Садового)) та землю від ((http://03656.com.ua/dubenskiy-sportsmen-otrimaye-groshi-ta-zemlyu/)(Дубенського міського голови)) .

У Дубні бронзовому олімпійцю Тарасу Міщуку виділять земельну ділянку 14 вересня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про виділення одноразової матеріальної допомоги в розмірі 420 тис. грн бронзовому призеру Ігор ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Тарасові Міщукові. Кошти призначені на купівлю квартири.

А днем раніше Львівська обласна рада виділила премію веслувальнику та його тренеру у розмірі 150 тисяч гривень, з яких 120 тисяч гривень скерують Тарасові Міщукові, передає Львівський портал. У Дубні міський голова пообіцяв виділити бронзовому олімпійцю земельну ділянку. Під час відзначення Дня фізичної культури і спорту 9 вересня Василь Антонюк зазначив, що Андрій Садовий, мер Львова випередив його, а тому спортсмену в Дубні нададуть землю.

Повідомляє сайт 03656.com.ua.