Не довго раділи. Перша за останній рік перемога над "Колосом" з Ковалівки, схоже, окрилила рівненський "Верес". Та святкували не довго. Вже за три дні після перемоги у Кубковому матчі на тому ж полі рівняни зазнали першої у сезоні поразки від того ж "Колоса". Схаменулися лише наприкінці зустрічі, та... пізно.

Два голи від ковалівського "Колоса" встигли пропустити рівняни у першому таймі матчу четвертого кола чемпіонату України у Першій лізі. Перший вже на шостій хвилині. Відзначився Вячеслав Рябов. Та й потім ковалівці не збавляють обертів - удар за ударом штурмують ворота. "Верес" навпаки: чи то злякався чи то загрався у фору супернику. У відповідь нічого створити не міг. Найактивніше серед рівнян матч проводить голкіпер Богдан Когут, відбиваючи атаки на ворота. Та вже на 20-тій хвилині "Колос" забиває удруге. Відповісти рівняни змогли лише на 92-ій хвилині. Забитий мяч швидко повертають у центр поля, та пізно - лунає фінальний свисток. Наставник рівнян переконує: упродовж двох таймів на полі жодна з команд футболу не показала. продемонстрували характер. І він у ковалівців виявився міцнішим.

Далі - схожі пояснення, які більше нагадують виправдання: команда нова, майже не зіграна, і це лише один програш, далі, мовляв, буде навіть цікавіше грати у чемпіонаті. Тренер "Колоса" не приховує вдволення: почали агресивно, мали багато моментів. Зізнається: не дарма притримав на кубковому матчі кількох гравців - тепер вони зробили свою справу.

Втрата трьох очох у чемпіонаті - така вона ціна бажаної і довгоочікуваної перемоги "Вереса" у кубку України. Як позначиться недільна поразка на грі далі - стане зрозуміло вже у наступному матчі проти "Авангарду" з Краматорська.