Шість голів подарували рівненським прихильникам футболісти НК "Верес" та ФК "Тернопіль". Саме так у Рівному після 19-тирічної перерви зустрічали Першу футбольну лігу.

Тернопіль і Рівне у футбольному протистоянні востаннє сходилися у червні 2002-го. Тоді рівняни перемогли з рахунком 2:0. Цього ж разу влаштували вболівальникам справжнє свято футболу. Розпочав його Михайло Сергійчук на 24 хвилині.

Продовжив радувати рівнян вже Руслан Степанюк. На 51-й хвилині він вдало використовує можливість надану Сергієм Герасимцем і забиває. Рахунок 2:0 на користь рівнян. А вже за три хвилини рахунок знову змінюється - навіс від Антона Котляра вдало використовує василь Білий - 3:0. В ейфорії від рахунку не всі вболівальники відразу й зрозуміли, як "Тернопіль" забив перший м'яч у ворота рівнян.

Та й цей рахунок довго не протримався. На 70-тій хвилині Руслан Степанюк оформив дубль.

Дещо зіпсував присмак перемоги пенальті, призначене рівнянам на 95 хвилині гри. Його без проблем реалізував капітан терноплян Ігор Курило.

Наступний матч "Верес" проведе у середу, 10 серпня, проти "Колоса" з Ковалівки у кубку України. Гратимуть рівняни на чужому полі.