Матч третього туру Чемпіонату Першої ліги з футболу завершився перемогою рівненського клубу. Команди грали на стадіоні "Авангард" у Рівному.

Із перших хвилин матчу рівняни активні у нападі, на 4-тій хвилині Волошинович відразу прострілює, м"яч йде в аут.

Рівняни активні у зоні воріт ФК "Тернопіль", "Верес" пресингує "Тернопіль" у центрі поля. Вже на 24-тій хвилині Сергійчук прострілює у ворота тернополян, не залишаючи шансів воротарю - в результаті перший гол в активі рівнян.



pic

Після першого реалізованого моменту, рівняни атакують ворота суперників, проте невдало, і перший тайм завершується із рахунком 1:0 на користь червоно-чорних.

Другий тайм розпочинається із заміни у "Тернополя", та жовтій картці Кучерову. Воротар "Верес" контролює ворота. На 51-ій хвилині Герасимець дає пас на Степанюка він використовує момент та забиває гол. Рахунок 2:0 на користь НК "Верес".



pic

За 4 хвилини рівнянам знову фартить, і 55-та хвилина ознаменовується голом россо-нері у виконанні Білого. Він приймає м"яч від Степанюка і вміло виористовує момент. 3:0 - "Верес" попереду.

Та радість довго не тривала, і суху перемогу порушують гравці ФК "Тернопіль" - на 63-тій рівняни пропускають гол від Богданова. 3:1 на табло.



pic

Протистояння триває, і рівняни за сім хвилин знову здригають ворота тернополян. Гол у виконанні Степанюка, за допомогою вдалого пасу Волошиновича. 4:1 - россо-нері все ще попереду.

Втім, радість під завісу матчу таки псує жовта картка капітану команди Борзенку на доданих хвилинах, на 95-тій хвилині, капітан Ігор Курило з пенальті забиває другий гол, і рахунок стає 4:2 на користь НК "Верес".

Ось як коментували гру тренери команд "Верес" та "Тернопіль"

Тренер тернополян Іван Марущак заявив, що сьогодні його команда була кращою, аніж "Верес": "Ми мали 20 моментів, реалізували 2. "Верес" мав 4,5 реалізував 4. Значить нам є над чим працювати. Ми молода команда, разом граємо 3 тижні. "

В той же час головний тренер НК "Верес" Володимир Мазяр заявив: "Ми розгубилися в першому таймі, але потім зуміли зібратися. Вдома грати легше, хоча мало хто з хлопців грав при такій кільткості вболівальників і такій атмосфері, за що я дякую вболівальників. Керівництву вдячний за стан поля - краще ніж в Другій Лізі. Окремо нікого не відзначаю - виграє команда та програє команда."