Ви вболіватимете за Олімпійську збірну команду України? А варто! У рівнян з’явилась вагома причина тримати кулаки за збірну України на Літніх Олімпійських іграх, що вперше проходитимуть у Південній Америці, адже на них їде семеро рівнян. Серед них Наталія Прищепа, яка нещодавно здобула "золото" на Чемпіонаті Європи.

21-річна спортсменка Наталія Прищепа, уродженка Рівного нещодавно стала чемпіонкою Європи у забігу на 800м. Цим самим вона зробила колосальне досягнення для всієї держави, яке оцінили не лише у рідному місті.

На запитання, чи сподівалась Наталія на перемогу і що вона очікує від Олімпійських ігор, спортсменка відповіла: "За перемогу… кожен спортсмен мріє про перемогу, але спорт – це спорт, загадувати наперед не можна. Зважаючи на тренування, я планувала боротись за призові місця, але не знала, навіть не уявляла, що стану чемпіонкою Європи".

"Це знали тільки тренери", - жартує Вадим Слободинюк, 23-разовий чемпіон України, особистий тренер Наталії та, за сумісництвом, її спаринг-партнер.

Рівнянка додала:

"Вчора повернулась з передолімпійських зборів. Вони відбувались в Польщі. Не знаю, що чекати від Олімпіади, я буду там перший раз. Серед конкурентів додається 6 дівчат, усі вони дуже сильні. Не знаю як піде. Покажу усе, на що здатна".

Вадим Слободонюк повідомив, що цьогорічна Олімпіада має певні особливості. Вона відбуватиметься в Південній півкулі, де зовсім інший клімат, що звісно вплине на результат спортсменів та їхній фізичний стан. Спортсмени сподіваються приїхати за два дні до старту Олмпіади.

"17 серпня в бій!"

Усі сподіваються на високі результати.

Читайте також: Рівне нській спортсменці Хомко дасть квартиру

Поміж тим, Наталія Прищепа розповіла про скандал, що розгорівся навколо її Європейського чемпіонства:

"Виникло питання про анулювання мого результату. Не зовсім приємний момент. Всі бачили, що я була в "коробочці", мені потрібно було вибиратись з неї, я не штовхала, не била, легенько поплескала по плечі, і попросила, щоб мені дали дорогу. Саме за це подали апеляцію, ніби я її зачепила, чим порушила правила. Але при детальному розгляді відеозаписів виявили, що порушень не було і апеляцію відхилили".

Про початок своєї спортивної кар’єри рівнянка каже:

"Мене вчитель фізкультури в 7-му класі “здав”".

На запитання, чи виникають у Наталії бажання покинути спорт, і як часто, спортсменка пожартувала: "Кожен день".

І пояснила, що в спорті досі тримають її не матеріальні винагороди, а особисті досягнення та прагнення досягати більшого.

Більше дивіться сьогодні у "Новинах Рівного" на Першому місцевому.