Рівненський "Верес" прорвався у першу лігу! Червоно-чорні на своєму полі переграли команду "Кристал" з Херсона. Матч видався нелегким - суперники не поступалися. Та рівненські футболісти все ж зуміли впоратися з їх обороною. Більше у сюжеті.

Гра з херсонським "Кристалом" для рівненського "Вереса" була принциповою. Після програшу "Колосу" у Ковалівці, червоно-чорним потрібна лише перемога, аби вихід у першу лігу став реальністю. Рівняни матч розпочали активно - вже на 5-тій хвилині перший небезпечний удар по воротам суперника.

Суперники теж не дають "Вересу" перепочити. Гра триває у високому темпі. А вже на 29 хвилині червоно-чорні дарують рівнянам привід для радості.

А менше, ніж за п'ять хвилин Олександр Лакуста подвоює перевагу рівнян.

Як не намагалися гості переламати хід гри - результат до завершення матчу залишився незмінним.

До радості рівненських вболівальників "Вересу" перемоги з таким рахунком вистачило, аби забезпечити собі вихід у першу лігу. Тренери команд запевняють: усе могло закінчитися й інакше.

У цьому сезоні "Вересу" залишилося зіграти лише один матч - з одеською "Реал - Фарма". 1 червня Перший місцевий транслюватиме поєдинок наживо, окрім того подарує глядачам і справжнє футбольне шоу із обговоренням найцікавіших моментів гри.