Днями в рамках відкритого літнього чемпіонату Рівненської області з плавання відбулися змагання з плавання спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області.

Захід був проведений з метою популяризації і подальшого розвитку саме цього виду спорту в Рівне нській області, пропаганди фізичної культури, спорту і здорового способу життя, а також відбору найкращих спортсменів-ветеранів для їх подальшої участі в чемпіонаті України з плавання.

«Цього разу змагання серед ветеранів проходили в чотирьох вікових категоріях: 35-44, 45-54, 55-64 та 65-74 роки, окремо для чоловіків і для жінок. В наймолодшій категорії серед чоловіків тріумфував Олександр Савчук. Серед спортсменів-ветеранів віком від 45 до 54 років найбільшу кількість нагород виборов Анатолій Пастушенко. Іван Давидюк виявився найкращим у віковій категорії 54-64 роки, а серед найстарших спортсменів-ветеранів впевнену перемогу в загальному заліку здобув Валерій Нестеренко.

Серед жінок у віковій категорії 35-44 роки найбільшу кількість золотих нагород здобула Олеся Осовська, а серед спортсменок віком 45-54 роки найкращою стала Оксана Казимирська», - зазначають у комунальному закладі.

Переможці та призери в особистому заліку у кожній віковій групі були нагороджені медалями та дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради, повідомили на сайті Рівне нської ОДА.