У лісовому масиві поблизу селища Млинів відбулися змагання зі спортивного орієнтування у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини.

У змаганнях взяли участь 160 осіб з 16 команд, які представляли Здолбунівський, Млинівський, Володимирецький, Гощанський, Корецький, Рівне нський, Дубенський, Острозький, Березнівський, Костопільський, Рокитнівський, Сарненський, Дубровицький, Радивилівський, Демидівський райони та місто Дубно.

Змагання проводились на середній дистанції у заданому напрямку та в естафеті.



pic

- Переможцями та призерами змагань в естафетних змаганнях стали команди Рівне нського, Дубенського та Костопільського районів. Переможцем змагань зі спортивного орієнтування у залік обласної Спартакіади школярів Рівне нщини у загальнокомандному заліку стала команда Рівне нського району, друге та третє місця вибороли команди Дубенського та Костопільського районів, - повідомив директор комунального закладу «Рівне нська обласна станція юних туристів» Рівне нської обласної ради Василь Григор.

Переможцями та призерами змагань на середній дистанції в особистому заліку серед юнаків стали Володимир Жданюк з команди Дубенського району, Василь Кондрачук з команди Рівне нського району та Дмитро Слічнюк з команди Гощанського району. Серед дівчат переможцями та призерами стали Даша Мартинюк з команди Здолбунівського району та Катерина Савенко і Любов Якименко з команди Рівне нського району.



pic

У командному заліку на середній дистанції переможцями серед юнаків стала команда Рівне нського району. Друге та третє місця посіли відповідно команди Дубенського та Гощанського районів. Серед дівчат перше місце виборола команда Рівне нського району, друге місце посіла команда Здолбунівського району і третє місце здобули представники Млинівського району.

Повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.