Головний тренер НК «Верес» Володимир Мазяр, попри поразку, залишився задоволений діями своїх підопічних у матчі проти «Колоса»:

- Я вперше задоволений якістю гри, задоволений тим, як ми починали атаки, задоволений ставленням хлопців до справи. Не знаю, чи виконаємо ми поставлене на сезон завдання, але бувають поразки, від яких отримуєш більше задоволення, ніж від деяких перемог. До того ж це вперше у моїй кар’єрі, коли команда грає у чемпіонаті і паралельно проводить збори. Я не вважаю, що ми в цій грі програли, наша поразка хіба що на табло. На жаль, нас несподівано спіткала епідемія, через яку зі старту не змогло вийти чотири гравці. Награвали один склад, а, зрештою, грав інший. Хоча діями тих, хто замінив хворих футболістів, я задоволений. Так, була нервозність, яка призвела до першого голу в наші ворота. Але ми забили у відповідь красиві м’ячі, які стали результатом наших награних комбінацій.

- Пенальті призначений у доданий час виглядав досить сумнівним...

- Я не хочу коментувати суддівство. Суддя завжди правий.

- Здалося, що отримавши чисельну більшість, «Верес» дещо підсів?

- Не згідний. Ми контролювали гру. «Колос» перейшов на навал, і, можливо, через це так здавалося. Ми не підсіли. Хоча не варто забувати, що ми все ж грали проти «Колоса» та ще й на його полі. Звісно, що були помилки, з яких ми зробимо висновки, але їх було значно менше, ніж в попередніх матчах. Десь нам ще бракує психологічної впевненості у тому, що як команда ми здатні на більше. Як на мене, вилучення у суперника нам більше завадило, ніж допомогло.

Про це повідомила Інформаційна служба НК «Верес»