Знаковий матч 24-го туру чемпіонату Другої ліги між командами "Верес" (Рівне) та "Колос" (Ковалівка) відбувся у Ковалівці. Переможець цієї гри дострокова має потрапити до першої ліги. Тож боротьба була запеклою і "багатою" на голи та картки.

У першому таймі рахунок відкрили "колосівці" - на 24-й хвилині Максим Боровець влучив у ворота "Вереса". Вже на 38-й хвилині Яременко зрівняв рахунок - 1:1. Попри значну кількістьп адінь та карток у обох команд, "Верес" утримував позицію, та вже після 45-ї хвилини у додатковий час Поздєєв успішно пробив пенальті для своєї команди. Так, перший тайм завершився з рахунком 2:1 на користь господарів поля.

У другому таймі команди активно атакували ворота суперника. На 61-й хвилині "Колос" втратив одного гравця". У боротьбі за м'яч у центрі поля жорстоко зіграв Бондаренко проти Волошиновича. Як результат - червона картка у Бондаренка. Він покинув поле.

На 71-й хвилині Лакуста забив у ворота "Колоса" другий м'яч і зрівняв рахунок - 2:2.

До кінця матчу обидві команди активно і подекуди агресивно боролись за м'яч, усіляко намагаючись атакувати ворота суперника. Суддя призначив 4 хвилини додаткового часу, і відразу ж призначив пенальті у ворота рівнян. До речі, "вересівці" на це відреагували неспокійно - не всі погоджувались з таким рішенням. На 91-й хвилині матчу виконавець пенальті Олександр Поздєєв забив у ворота "Вереса" третій м'яч.

Футбольний поєдинок завершився з рахунком 3:2 - на користь "Колоса" з Ковалівки.

Тож. за результатами матчу, "Колос" автоматично потрапляє до Першої ліги.

Читайте також: "Верес" (Рівне ) - "Колос" (Ковалівка) [ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ]