Енергозбереження та виробництво альтернативних видів енергії розвивається та набирає обертів як на глобальному, так і на національному рівнях. Аналітичні дослідження показали, що український будинок без ізоляції втрачає 33% тепла через дах, 20% через стіни, 18% через вікна та двері, 11% через підлогу, 10% через вентиляцію та 8% тепла через термальні мости. Щоб зберегти дорогоцінне тепло в оселях рівнян, ми підібрали найкращі альтернативи затишку.

ВІКНА ЕКСПРЕС

Існуюча важка ситуація з енергоносіями в Україні робить питання енергозбереження особливо актуальними. Дефіцит нафти і вугілля, призводить до тяжких наслідків, особливо в зимовий період, таких як планові відключення електроенергії, недостатнє отоплення в житлових будинках та інше. При такій ситуації кожен житель нашої країни повинен подумати про енергетичну безпеку власного житла.

Компанія «Вікна Експрес», яка є лідером роздрібного віконного ринку Києва та області, постійно розширює асортимент своїх виробів та послуг: більше 10 віконних профільних систем різного класу від українських та європейських виробників, тільки якісна віконна фурнітура німецького та австрійського виробництва, широкий вибір склопакетів кращих виробників, величезний асортимент віконних ручок, підвіконь та інших віконних комплектуючих.

Новітня технологія встановлення енергозберігаючих вікон, покликана, перш за все, до створення затишку та комфорту у помешканні. Професійний сервіс гарантовано. Крім того, вперше за 25 років українці зможуть отримати часткову компенсацію, в розмірі 30% від вартості енергозберігаючих вікон. Адже, програма енергозбереження, яку проводить уряд - це вже не просто слова, а документ.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Чорновола 13, оф.113. Тел: (098)705 00 23, (0362)40 00 23.

ПІДПРИЄМСТВО "ДАХОВИЙ ПОМІЧНИК"

В наш час багато городян перебираються на постійне місце проживання за місто, де починають будівництво свого власного житла. Перш за все, перед ними виникає питання - чим краще покрити дах будинку? Як вибрати хороший, недорогий і, разом з тим, красивий покрівельний матеріал?

Підприємство "Даховий помічник", що у Рівному, виготовляє деталі для даху, відливи на продаж та на замовлення. Серед асортименту товарів: металочерепиця, гідробар’єр сірий, сайдинг, мінеральна і базальтова вата, дешева металочерепиця, бітумна черепиця, метало профіль, водостоки та кольорові саморізи. Крім того, представлені також: кутики, скоби, цвяхи, пиломатеріали на замовлення, пінопласт, баранник, короїд, мінвата, фарба для металочерепиці та багато іншого. Ціна кольорового матового металевого листа розміром 0,5 мм - 220 грн, оцинкованого - 180 грн. Робота над однією деталлю коштує 5 грн, якщо Ви замовляєте 100 деталей - 4 грн. Кваліфіковані робітники підприємства "Даховий помічник" надають консультації та виконують монтажні роботи.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Павлюченка, 20а, 2-й поверх. Тел: (067)363-67-12, (0362)45-14-51, (093)337-13-27. Е-mail: maister2014@ukr.net

ПАЛИВНІ БРИКЕТИ "NESTRO"

Паливні брикети Nestro мають циліндричну форму, діаметр 55 мм, а довжина 300 мм. Це екологічно чистий продукт, адже брикети виготовляються на ударно-механічному пресі з подрібненої деревини або тирси. До складу вироблених брикетів не входять ніякі зв'язуючі речовини, крім одного натурального - лігніну, який міститься в клітинах деревини. Крім того, теплота згорання брикетів в 1,5-2 рази вище, ніж у дров. Варто також зазначити, при спалюванні 1000 кг брикетів виділяється стільки ж теплової енергії, як при згорянні 1700 кг деревини або 478 куб. м. газу.

Брикети NESTRO застосовуються в якості твердого палива для камінів та печей будь-яких видів, у тому числі твердопаливних котлів систем опалення. Так як брикети-екологічно чистий продукт і горять практично бездимно, їх ідеально використовувати для обігріву житлових приміщень, лазень. саун, наметів, теплиць, овочевих ям та іншого. Незамінні також і під час приготування їжі на відкритому повітрі, в тому числі на мангалі, барбекю. З складу виробництва відпускаємо брикет у декількох видах упаковки; Біг – бег (900 - 1200 КГ) , Поліпропіленові мішки (32-43 кг) г Гарантійний термін зберігання не обмежений.

Контактна інформація: Рівне , вул. Присадибна, 3а. Тел: (098)807 51 53, (066)387 22 77. Е-mail: biotoplivo74@ukr.net Skype: xoxol271974

ФІРМА "ПРОГРЕС-XXI"

На початку кожного опалювального сезону часто виникають питання альтернатив обігріву житла. Енергозберігаючі технології не втрачають своєї актуальності. Все частіше спеціальне обладнання для збереження енергії впроваджується в усі сфери людського життя.

Фірма "Прогрес-ХХІ", що у Рівному, головний представник західного регіону України. Працює у галузі виробництва систем опалення, гарячого водопостачання та охолодження з використанням відновлюваних джерел енергії, для будинків, квартир та інших будівель. Компанія працює на ринку України більше 8 років.

"Прогрес-ХХІ" пропонує великий вибір енергозберігаючого обладнання на основі теплових насосів, сонячних колекторів, а також комбіновані теплонасосно-сонячні системи. Представлений широкий асортимент: теплові насоси різних типів, високоефективні вакуумні трубчасті сонячні колектори, рекуператори тепла, баки-акумулятори, водонагрівачі непрямого нагріву, сонячні контролери, насосні модулі геліосистем, фанкойли, комплектуючі для монтажу. Висококваліфіковані фахівці компанії "Прогрес-ХХІ" допоможуть із техніко-економічним розрахунком, проектуванням, монтажем, пусконалагодженням енергозберігаючих систем різних типів. Що дуже важливо, працівники фірми, здійснюють також, післягарантійне обслуговування.

Контактна інформація: м. Рівне . Тел: (096)945-35-35, (095)145-64-81. Е-mail: new.energy21@gmail.com. Сайт: progress21.com.ua