У зв'язку із загибеллю військового - учасника Антитерористичної операції, старшого офіцера адміністративного відділу управління Оперативного Командування "Захід", майора Богуславського Олексія Ігоровича, завтра 17 червня 2015 року у м. Рівному оголошено День жалоби.

Помер військовослужбовець сьогодні зранку у Львові у військовому госпіталі. Сьогодні ввечері тіло доправлять до Рівного.

Прощання з Героєм розпочнеться завтра, у середу, 17 червня о 10:00 годині в Міському будинку культури, що в парку ім. Т.Шеченка.

О 13:00 годині тіло воїна повезуть на кладовище "Нове" (Молодіжне) і поховають на алеї Героїв.

Усі витрати по похованню чоловіка візьме на себе міська влада.

ДОВІДКОВО. Богуславський Олексій Ігорович, старший офіцер адміністративного відділу управління Оперативного Командування "Захід" Збройних Сил України. Народився 18 липня 1980 року народження в місті Пенза (Російська Федерація). Був одружений, двоє дітей. У лавах Збройних Сил України розпочав службу в 1997 році. У 1997 році закінчив Київський Військовий Інститут управління та зв'язку. Перебував на різних посадах. В зоні АТО провів більше 100 днів, де під час самовідданої служби на благо України занедужав, отримав ускладнення та помер. Відповідно до розпорядження міського голови, 17 червня на будівлях комунальних підприємств, установ та організацій міста завтра мають бути приспущені державні прапори з траурними стрічками. Підприємствам, установам та організаціям міста незалежно від форм власності, рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради