Рівненські волонтери об'єднуються заради спільної мети - поставити на ноги кіборга, нашого земляка Андрія Мельника!

Андрій з міста Костопіль, Рівне нського району, вийшовши з Донецького аеропорту, отримав кульове поранення в живіт. Детальніше тут – http://atoheroes.org/heroes/melnyk-andriy-dopomoga-ato-rivne-armii-ukraina.

Попереду у нього довгий і важкий період реабілітації. Один день перебування на лікуванні коштує 1 500 грн. Для хлопця це - непідйомна сума.

Рівне нські волонтери об'єдналися заради того, щоб зібрати хлопцю кошти на дороговартісне лікування. Тому спільними зусиллями організовують 16 травня на Майдані Незалежності цілоденний Благодійний Марафон - "Він - НАШ!». З 12 до 21 години!

На вас чекають: благодійний ярмарок, концерт місцевих виконавців, професійні тематичні фотосесії, польова кухня та пригощання смаколиками, масштабна розважальна зона для дітей (аніматори, шаржисти, клоуни, майстер-класи по виготовленню іграшок, арт-грим тощо).

Дітки також матимуть змогу написати листа Андрію зі словами підтримки.

У рамках Марафону у соцмережі Facebook волонтери також проводять аукціон - https://www.facebook.com/events/503334286487652/

Усі учасники заходів Благодійного Марафону братимуть участь у розіграші подарунків та сертифікатів від місцевих закладів!!!

Влаштуйте собі суботній відпочинок з користю!

Не будьте байдужими до долі мужнього патріота-земляка!

Разом нам обов'язково вдасться поставити Андрія на ноги! ______

Організатори Благодійного Ярмарку "Він - НАШ!": Благодійний фонд "Руєвит", ГО " ВВР" (Всеукраїнський Визвольний рух), ГО "Воїни Світла", волонтерська група Рівне нської Жіночої сотні, ГО "Громадський актив Рівне нщини", волонтерки: Інна Білецька, Наталія Лозовська, Ірена Денищук.

pic