Нові поранені герої прибувають на перші етапи лікування. Нині триває обстеження та передопераційна підготовка бійця "Горині" Андрія, а завтра йому буде виконано забір матеріалу.

40-річний боєць батальйону "Горинь" Андрій у серпні 2014 року, під час обстрілу в с. Гранітне, стрибнув у бліндаж та, через повне екіпірування (більше 12 кг), отримав травму кульшового суглобу – далося в знаки вроджене захворювання кульшових суглобів (деформуючий остеоартроз). Андрій відчував сильний біль, проте не надавав цьому значення та продовжував активну участь у військових операціях.

Допомогу бійцю надали через надали приблизно через тиждень – у Рівне нському шпиталі. Після кількох уколів бійцю стало ненадовго краще, а потім знову почалися сильні болі. Зараз лікарі шпиталю пропонують Андрієві виконати протезування, проте боєць не погоджується та шукає спосіб зберегти власні кістки та суглоб. Волонтери порадили йому звернуться до медичного центру ilaya, та лікарі пообіцяли виконати все можливості інноваційних клітинних технологій у травматології-ортопедії для вилікування героя.

Андрій – уродженець м. Кіровське, що на Донеччині, а своєю другою Батьківщиною вважає Рівне нщину, де живе вже 18 років у с. Нова Українка – разом з дружиною Тетяною, 18-річним сином Олександром та 9-річною донькою Аліною. Він справжній патріот, готовий присвятити життя миру та добробуту в Україні!



pic