Всесвітній день інформації

День солідарності з палестинським народом


 

Іменини святкують: Матвій


 

Символ дня - Жаба. Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на рівному місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість. Не можна замикатися в собі, краще поспілкуватись з друзями або побути в колі сім'ї.

Не варто починати нові справи. По можливості, краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

В спорті краще обмежити навантаження, зате додати масаж та сауну.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучать до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів сьогодні краще утриматися.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – тобі доведеться розібратися в проблемній ситуації. Вирішення фінансових питань краще обговорити з керівником. У другій половині дня твої партнери можуть наполягти на розриві стосунків. Не варто чіплятися за соломинку, зміни призведуть до кращого. Вільний час присвяти благоустрою оселі та наведенню порядку.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тобі варто приділити увагу новим контактам і зв'язкам. У другій половині дня твій керівник дасть важливе доручення. Постався до цього завдання серйозно і виконай усі вимоги. Увечері постарайся зайнятися своєю зовнішністю та доглядом за тілом.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня можливі складнощі, пов'язані з фінансовими питаннями. Варто звернутися за порадою до колег. Не слід розраховувати на випадок, докладай зусилля і працю. У другій половині дня твої партнери будуть вороже налаштовані. Вирішуй проблему за допомогою дипломатичного і м'якого підходу.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці на тебе чекає приємний романтичний сюрприз. Твої робочі успіхи привернуть увагу керівника. Будь обережніше у спілкуванні з колегами, не довіряй нікому свої особисті секрети. У другій половині дня уважно аналізуй всю отриману інформацію. Ти викриєш зрадника в своєму близькому оточенні.




Л е в (23.07 - 23.08) – тобі доведеться вирішувати всі питання своїми силами. Твої колеги можуть відмовитися виконувати свої професійні обов'язки. У другій половині дня варто обговорити свої ідеї з керівництвом. Ти знайдеш рішення, яке дозволить поліпшити твоє матеріальне становище. Увечері збери друзів і вирушай куди-небудь повеселитися.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе багато гарних новин. Тобі потрібно обговорити свої плани з однодумцями. Намагайся не відхилятися від наміченого плану і завершити всі розпочаті справи. У другій половині дня підготуйся до важливої ​​зустрічі. Від твого вміння переконувати і впевненості у своїх силах залежить результат переговорів.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні слушний день для переходу на нову роботу і співбесід. Намагайся мати гідний і респектабельний вигляд, щоб справити гарне враження. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені витрати. Тобі варто порадитися з ідейним наставником, щоб уникнути помилок.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня на тебе чекає великий прибуток. Інвестуй кошти у власний розвиток. У другій половині дня тобі вдасться отримати потрібне рішення від впливової особи. Поводься жорстко і не давай можливості конкурентам на тебе впливати. Увечері вирушай у кіно або на концерт, щоб розвіятися.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці можуть виникнути перешкоди по дорозі на роботу. Стримуй свої емоції, щоб не спровокувати конфлікт. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від своїх конкурентів. Використовуй ситуацію для отримання особистої вигоди. Увечері можливі розтрати, пов'язані з проблемами родичів.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день вдалий для вирішення будь-яких фінансових питань. Тобі варто проявити наполегливість і жорсткість у спілкуванні, щоб досягти результату. У другій половині дня твій керівник попросить про послугу. Використовуй ситуацію, щоб показати свою перевагу і професіоналізм. Увечері вирушай кудись із друзями, щоб добре провести час.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі доведеться боротися з труднощами самотужки. Твій керівник може провести несподівану перевірку. У другій половині дня стережися шахраїв. Не варто брати з собою документи і великі суми грошей. Колеги можуть втягнути тебе в авантюру, будь обережніше. Увечері слід відволіктися від турбот і суєти.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня тебе можуть засмутити новини від старих партнерів. Не поспішай приймати рішення, порадься з досвідченим фахівцем. У другій половині дня можливі грошові надходження з додаткових джерел. Увечері на тебе чекає романтична вечеря з коханою людиною.







 

Дозвілля

„Капітан Філліпс”

 „Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”, „Керрі”

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Радник”





 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 



 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

GONZO, кіноклуб – „Далекі голоси, застиглі життя”

Рівне нська обласна філармонія – „The Ari Roland Quartet”, New York, USA

Магнат, розважальний комплекс – „Disco”

Лагуна, нічний клуб – „RNB Party”