Іменини святкують: Григорій, Федора, Філіп (Пилип)


 

Символ дня — Ведмідь, і не даремно. День дуже сильний в енергетичному плані. Дає енергію для здійснення будь-яких планів у різних сферах життя людини.

Цього дня обов'язково потрібно дати навантаження на організм, щоб енергія не застоювалась і не спричинила хвороби. Бажано дати навантаження не тільки на фізичне тіло, але й на розумовий апарат людини. Не треба забувати і про емоції.

Добре розпочинати довгострокові проекти або завершувати те, що "відкладене у довгий ящик", якщо на це прийде натхнення.

Для усіх звершень цього дня потрібно багато енергії, тому можна збільшити раціон харчування. Їжа дасть додаткову енергію.

Хочете бути здоровими - утримайтеся сьогодні від стрижки.

Секс цього дня дуже сприятливий.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня тобі доведеться боротися з труднощами, які створили конкуренти. Не варто звертати уваги на критику колег. Роби так, як підказує тобі професійний досвід. У другій половині дня спробуй переключитися на іншу діяльність. Тобі потрібно відволіктися від проблем, щоб поглянути на них з боку.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні тобі потрібно звернути увагу на поведінку своїх колег. Намагайся знайти ворога і заблокувати його дії. У другій половині дня на тебе чекає важлива розмова з керівництвом. Не варто обговорювати своїх колег, говори про свої переваги. Вільний час присвяти наведенню порядку на робочому місці.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні сил значно додасться, до того ж деяким з вас світить просування кар'єрними сходами або успіх у фінансах. У стосунках з коханими варто проявити великодушність. Представниці прекрасної статі скоро можуть дізнатися про завершення роману, особливо, якщо він був без взаємних обіцянок.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня старайся відмовитися від спілкування з агресивно налаштованими особами. Не варто втручатися в конфлікти між колегами. Тобі потрібно сконцентруватися на своїх планах. У другій половині дня стережись обману з боку нових партнерів. Уважно вивчай всю отриману інформацію.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день буде насичений дрібними конфліктами і суперечностями. Твій настрій може ускладнити ситуацію на роботі. Відмовся від участі в інтригах колег. Тобі потрібно зайнятися підготовкою важливих справ і плануванням. Увечері спробуй проаналізувати свої помилки і почни боротьбу з власними недоліками.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня тобі варто відмовитися від далеких поїздок і відряджень. Твої партнери нададуть важливу інформацію. Обговоривши ідеї з керівництвом, ти отримаєш гарні результати. У другій половині дня ти зможеш отримати прибуток, яка приємно здивує. Увечері проведи більше часу з коханою людиною.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня можливі складнощі, пов'язані з отриманням грошей. Тобі варто звернутися по допомогу, щоб вирішити проблему. У другій половині дня старайся відмовитися від ризикованих угод. Тобі вдасться викрити обман конкурентів. Увечері слід розслабитись і відпочити, щоб відновити сили.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – вранці тебе порадують  звістки від старих партнерів. Намагайся використовувати інформацію собі на благо. Ти переможеш своїх конкурентів і отримаєш гарний прибуток. У другій половині дня на тебе чекає фінансовий успіх від нових починань. Увечері варто отримати приємні враження, щоб відновити енергетику.

 


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня старайся уникати конфліктних ситуацій. Твій занепадницький настрій може стати перешкодою для виконання важливих справ. У другій половині дня спробуй поговорити з керівником про підвищення. Від твоєї наполегливості та завзятості залежить фінансовий результат.




 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня тобі варто звернути увагу на поведінку колег. Ти маєш у своєму оточенні серйозних ворогів. У другій половині дня ти отримаєш схвалення своїх дій з боку керівництва. Намагайся не втручатися в чужі інтриги і плітки. Увечері спробуй поговорити з партнером про усунення недоліків в особистих стосунках.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня можуть виникнути перешкоди, які змінять твої плани. Тобі варто навчитися працювати в команді. Відмовившись від особистих амбіцій, ти зможеш поліпшити результати роботи. У другій половині дня будь уважнішою при підписанні документів. Увечері не варто сідати за кермо.


 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – тобі варто звернути увагу на роботу своїх конкурентів. Візьми найкращі ідеї і втілюй їх у життя, щоб отримати прибуток. У другій половині дня тобі доведеться надати допомогу колегам. Не варто витрачати свої сили даремно, краще ввічливо відмовитися. Вільний час присвяти купівлі необхідних господарських речей.





 

Дозвілля

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”







 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”




 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Драмтеатр – „Ревізор”

GONZO, кіноклуб – „Рокко і його брати”,  „Якщо …”