Всесвітній день дитини

День індустріалізації Африки


 

Іменини святкують:  Антонін, Афанасій, Валерій, Дорофей, Євген, Кирило, Лазар, Максиміан, Никандр, Никон, Федот, Феофіл (Теофіл)


Святковий день, день почуттів, енергії, натхнення та емоцій. Найкращий день для заручин й одруження, знайомств і контактів із представниками протилежної статі.

Рекомендується робити все, що виходить. Не можна комплексувати, лаятися.

В бізнесі найкращий день для презентацій та рекламних компаній, а також для корпоративних вечірок.

Кращий час для святкового столу, на якому повинні стояти святкові страви, що готуються тільки на свята. Добре їсти фрукти, особливо – виноград, проте не варто вживати алкоголь та не можна переїдати.

У результаті стрижки з'являться перешкоди в справах, виникнуть хвороби. Найкращий день з усього місяця для сексуальних контактів.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – варто присвятити час завершенню розпочатих справ. Керівник може висловити своє невдоволення твоїми діями. Намагайся знайти компромісне рішення, щоб уникнути конфлікту. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість. Спробуй заспокоїтися і поглянути на проблемну ситуацію з іншого боку.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ти отримаєш важливу інформацію від свого керівництва. Не поспішай приймати рішення, краще порадься з близькою людиною. У другій половині дня конкуренти спробують зіпсувати твою репутацію. Дій обережно і м'яко, щоб не посилити проблему. Увечері намагайся не вступати в конфлікт з близькими.



 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – день може принести складнощі і перешкоди в нових починаннях. Доведеться шукати нове рішення проблеми. Фінансові питання відволікатимуть від наміченого плану дій. Відклади ухвалення рішення і займися монотонною діяльністю. Вечір присвяти відновленню хребта і масажним процедурам.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні ти зможеш отримати потрібний результат без проблем і ускладнень. Твоє уміння переконувати дозволить зміцнити стосунки з діловими партнерами. Використовуй інформацію на благо собі і дій рішуче. Увечері варто вирушити в гості і весело провести час із друзями.




 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці ти зіткнешся з душевними переживаннями і емоційною спустошеністю. Намагайся, щоб проблеми в особистому житті не переносилися на робочу діяльність. У другій половині дня ти отримаєш прибуток від співпраці з новими партнерами. Ризикувати цього дня не варто, ти можеш багато втратити.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – день підходить для відкриття своєї справи або зміни професії. Будь сміливіше і не сумнівайся у своєму успіху. Твій професійний досвід допоможе зробити правильний вибір. У другій половині дня уникай людей, які пропонують ризиковані угоди. Потрібно зупинитися на досягнутому і спробувати зберегти стабільність.




 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня тобі варто звернути увагу на роботу  колег. Настав час змін, твої методи роботи не приносять потрібного результату. Спробуй обговорити можливості реалізації своїх ідей. Тобі потрібні союзники, які підтримають і допоможуть реалізуватися. Вільний час присвяти самоосвіті.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день ідеально підходить для впровадження нових методик у роботу. Ти зможеш отримати прибуток завдяки рекомендації старих партнерів. У другій половині дня твій керівник схвалить нову стратегію дій. Не варто братися за все і відразу, дій поступово і обмірковуй кожен крок.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні чудовий день для того, щоб завершити почате або зробити значний ривок на шляху до мети. Варто максимально старанно сьогодні попрацювати, адже вистачить і сил, і бажання. Якщо відчуваєш, що не справляєшся, - попроси про допомогу або попередь про можливі затримки. Тобі підуть назустріч.




 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні ефективний день для вирішення юридичних питань і відвідування різних інстанцій. Тобі варто озброїтися красномовством і пустити в хід свою чарівливість. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від своїх конкурентів. Замислися над об'єднанням заради спільної фінансової мети.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день потрібно провести в спокійному стані. Від твоєї поведінки багато залежатиме. Дратівливість і агресія можуть зіпсувати стосунки з керівництвом. Вчися управляти своїми емоціями, щоб уникати конфліктних ситуацій. Увечері спробуй запропонувати коханій людині побачення в незвичайній обстановці.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – розташування планет цього дня сприятиме емоційному напруженню. Не варто суперечити керівництву і сперечатися з колегами. Твій настрій може мінятися кілька разів на день, не варто розчаровуватися. Увечері обов'язково прийми теплу розслаблюючу ванну з сіллю.






 

Дозвілля

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”





 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”



 


 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Драмтеатр – “Тіні забутих предків”