Міжнародний день інвалідів хоч і не назвеш святом, та відзначають його не чим іншим, як веселощами. У обласному ляльковому театрі пісні, танці, подарунки і щасливі дитячі посмішки.

Найактивнішими учасниками свята стали не хто інші,як діти. Вихованці літературно-мистецького клубу "Крок" організували ціле шоу, з виставою, піснями та танцями. Запросили батьків, дітей, вихователів та тренерів. В залі не залишилося жодного порожнього місця.

На дійство завітали Петро та Сергій Скочний. Батько розповідає, що з сином уже близько десяти років відвідують Рівне нський обласний центр інвалідного спорту. Там підліковуються і пробують сили у спорті. Подібні концерти люблять та намагаються не пропускати.

Захід не обійшовся без іменитих гостей. Прямісінько з відкритого чемпіонату з бальних танців, що проходив на Мальті до лялькового театру прилетіла титулована пара рівненських спортсменів. Кажуть, участь у концертах до Дня інваліда за довгі роки стала традиційною. Заразом, власним прикладом і нагородами показують, що не зважаючи на все, досягти можна багато.